Weergaloze Verstappen doet het gewoon nóg een keer! Wederom de snelste in Barcelona

Geen categoriemei 18 2016, 19:00
Waarom zou je één keer de Grand Prix van Barcelona winnen als je het ook gewoon twee keer kan doen? Onze nationale Formule 1-held Verstappen toont aan dat hij uit onvervalst kampioenshout gesneden is!
Max Verstappen zette afgelopen zondag de boel flink op stelten toen hij gewoon even de Grand Prix van Barcelona op z'n naam wist te schrijven. Werd hier het bewijs geleverd dat Verstappen dé meest getalenteerde Formule 1-rijder van de wereld was, of was het gewoon een toevalstreffer?
Die laatste optie kunnen we wel afschrijven, want toeval was het dus niet. Vandaag was Verstappen namelijk namelijk nóg eens de snelste tijdens een testsessie. Wederom in Barcelona. Lees en bewonder:

"Max Verstappen heeft na zijn historische Formule 1-overwinning van zondag in Spanje ook woensdag in de testsessie op het circuit van Barcelona de beste tijd neergezet. De achttienjarige Limburger van Red Bull reed 65 rondes in de ochtendsessie en klokte 1.23,267 in zijn snelste ronde."

Nummer twee en drie waren Stoffel Vandoorne van McLaren en Daniil Kviat van Toro Rosso. Maar goed: die doen er dan ook eigenlijk helemaal niet toe. Verstappen is de meester, en Verstappen is de kampioen. Hiep hiep hoera!
En nu op volle kracht vooruit, naar Monaco. Daar zal op zondag 26 mei de volgende race worden gereden. Kan Verstappen die wederom op z'n naam schrijven? De Mercedessen (die gecrashed waren in de Grand Prix van Barcelona) zullen dan weer van de partij zijn, dus het wordt wel harder werken voor Max. Maar wij geloven in hem. Toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten