België buigt voor islamisering: ook Brussel wil nu hoofddoekjes bij de politie

Geen categoriejun 09 2017, 16:13
De socialistische burgemeester van Brussel wil onderzoeken of de hoofddoek kan worden ingevoerd bij het politiekorps van de Belgische hoofdstad.
Het belachelijke plan van de Amsterdamse politiechef om de hoofddoek onderdeel te maken van het officiële politie-uniform, heeft de politie in Brussel op ideeën gebracht. De socialistische burgemeester van Brussel, Yves Mayeur, heeft namelijk een werkgroep ingesteld om de invoering van de hoofddoek bij de het lokale politiekorps te onderzoeken. De argumenten zijn hetzelfde als in Amsterdam: het politiekorps zou "diverser" worden door het aantrekken van allochtone agentes met een hoofddoek.
Het plan van de Brusselse burgemeester druist in tegen een wet uit 2008. Die wet verbiedt het tonen van politieke of religieuze overtuigingen door ambtenaren in functie. De politiek-correcte burgemeester van Brussel wil die wet dus van tafel vegen om de hoofddoek te introduceren bij de politie. Dat zoiets volledig indruist tegen de neutraliteit die de overheid (en zeker de politie) zou moeten uitstralen, maakt hem kennelijk niets uit.
Het was al triest genoeg dat de Amsterdamse politie met het plan kwam om de hoofddoek voor agentes in te voeren. Maar het is pas écht een absolute blamage dat hiermee andere politiek-correcte malloten op ideeën zijn gebracht. Nederland staat er internationaal op als een politiek-correct land dat buigt voor islamisering. Gênant!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten