Belgische expert: "Socialisten hebben moslims gebruikt als stemvee"

Belgische expert: "Socialisten hebben moslims gebruikt als stemvee"

Wordt er ook iemand wakker.

De Belgische radicaliseringsexpert Montasser AIDe’emeh beweert dat socialisten islamitische allochtonen als stemvee hebben gebruikt en er door hun politiek van wegkijken voor hebben gezorgd dat ze nauwelijks geïntegreerd zijn. Op zich is dat niets nieuws - dat zeggen u en ik al jaren - maar goed, het is prima dat iemand anders - iemand die niet 'verdacht rechts' is - het zegt.

‘De enige manier om dit te stoppen is door de voedingsbodem, namelijk de mislukte integratiepolitiek van het Westen, weg te nemen. De socialisten hebben moslims misbruikt als stemvee, de populisten hebben onnodig veel olie op het vuur gegooid en de imams moeten toegeven dat ze hebben gefaald en van nul af aan opnieuw beginnen’, meent AIDe’emeh.

Met "dit" in de eerste zin doelt de expert op het feit dat flink wat moslims de afgelopen week naar Syrië zijn vertrokken om zich aan te sluiten bij ISIS. Zij doen dat niet door op het vliegtuig te stappen; ze reizen met de auto. Op die manier worden hun namen niet geregistreerd op het vliegveld en weten de autoriteiten dus niet waar ze naartoe zijn gegaan en hoe lang ze al weg zijn. Best slim voor een stel radicale psychopatische massamoordenaars in spé.

Nu is het natuurlijk onzin dat zogenaamde 'populisten' "olie op het vuur" hebben gegooid en er daardoor voor hebben gezorgd dat meer moslims geradicaliseerd zijn - dat hebben ze helemaal zelf gedaan, met name door islamistische video's te kijken, artikelen te lezen, en webfora te bezoeken - maar wat de rest betreft heeft Alde'emeh 100 procent gelijk. Socialisten in Nederland en België hebben moslims inderdaad bewust gebruikt als stemvee; ze hebben ervoor gezorgd dat hele volksstammen van immigranten niet integreerden en hen vervolgens aan zich verbonden in de politiek. Daarbij hebben socialisten hen handig de rol van eeuwige slachtoffers gegeven - een rol, overigens, die de allochtonen in kwestie met alle liefde speelden.

De enige manier om het integratieprobleem écht op te lossen is door socialisten en sociaaldemocraten jarenlang de macht te ontzetten. Laat ze maar een decennia of wat gillen en roepen in het parlement dat het zo niet kan terwijl nominaal rechtse partijen het systeem op zijn kop zetten en immigranten eindelijk dwingen om te integreren. Alleen op die manier kan er op termijn het nodige veranderen.

Volg Michael op Twitter: @MichaelvdGalien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer