Beroepsslachtoffer Tofik Dibi beklaagt zich bijna huilend over niet-bestaand 'wit privilege'

Geen categoriedec 19 2016, 10:00
Aw, arme Tofik toch! Die zielige man die door iedereen gediscrimineerd wordt en daardoor nooit in de belangstelling zou staan of, zeg, een baan kan krijgen als Tweede Kamerlid waarmee hij een ton per jaar verdient om de hele dag op zijn kont te zitten en vooral niets nuttigs te doen!
Tofik Dibi is de laatste tijd heel hard bezig om zichzelf neer te zetten als beroepsslachtoffer pur sang. Sterker nog, de laatste tijd steekt hij dat andere beroepsslachtoffer, ik heb het natuurlijk over Sylvana Simons, naar de kroon. Volgens Tofik wordt hij namelijk stelselmatig gediscrimineerd door die walgelijke, racistische, homo-hatende en eigenlijk gewoon ne-nazistische blanke Nederlanders.
Wacht, laat ik dat anders verwoorden: Door die walgelijke, racistische, homo-hatende, neo-nazistische blanke mannen.
Tofik mocht namelijk meewerken aan de idiote documentaire van Sunny Bergman. Die documentaire heet "Wit is ook een kleur." De algemene boodschap van Sunny: Nederland is een door en door racistisch land en blanke mannen hebben een vreselijk 'privilege' waardoor het leven duizendmaal gemakkelijker voor hen is.
Vertel dat maar eens aan Henk en Ingrid die werkloos op de bank zitten omdat een stel Oost-Europeanen hun werk voor de helft van de prijs willen doen, en die geen nieuw huurhuis kunnen krijgen omdat nieuwe immigranten voorrang krijgen.
Hoe dan ook, Tofik mag dus ook komen opdagen in de documentaire van Sunny. Zijn boodschap voor Nederland: hij is heel erg zielig. Hij wordt namelijk continu gediscrimineerd omdat hij moslim is, Marokkaans, en -- oh ja -- ook nog homo! Iedereen haat hem! Voor de goede orde voegt hij daar nog even aan toe dat hij ook nog eens oud-politicus is en dat die "het meest gehaat" worden "van allemaal."
Ach, germ!
Ik heb een idee voor de arme Tofik: stap vanavond nog op het vliegtuig naar Saoedi-Arabië of Marokko. Eenmaal daar moet je vervolgens rondlopen met een t-shirt waarop staat: 'Ik ben een Nedermarokkaanse homo!" Gaan we dan eens kijken hoe tolerant men is in dat soort landen.
Om de één of andere reden vermoed ik dat Tofik vliegensvlug teru zal komen naar Nederland omdat het daar toch echt heel veel beter vertoeven voor hem is dan elders.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten