Beste vriend van Johnny Depp onthult: Amber Heard is een manipulatief kreng

Beste vriend van Johnny Depp onthult: Amber Heard is een manipulatief kreng

De reeks onthullingen inzake de scheidings- en vrouwemishandelingssaga tussen Johnny Depp en Amber Heard is nog niet voorbij. Een goede vriend van Depp doet een boekje open over de gemene streken van Amber Heard.

Terwijl de wereld er nog niet uit is of Amber Heard de beschuldigingen van dronkenschap en huiselijk geweld aan het adres van haar (aanstaand) ex-man Johnny Depp nu heeft verzonnen of niet, komt een vriend met een nieuwe bekentenis.

Komiek Doug Stanhope is een boezemvriend van Johnny en komt derhalve vaak over de vloer. Eén ding maakt hij duidelijk: Amber Heard is een leugenaar, en verzint alles wat ze erbij moet verzinnen om Johnny Depp maar zoveel mogelijk miljoenen afhandig te kunnen maken. Doug geeft zijn verslag van de bewuste avond dat Johnny dus Amber zou hebben toegetakeld. Samen met z'n vriendin Bingo bezocht hij Johnny's huis. Hij zegt:

"Bingo en ik waren bijna de hele zaterdag bij Johnny's huis, tot net voor de zogenaamde aanval. We namen oorspronkelijk aan dat zijn bedompen gemoedstoestand was veroorzaakt door de dood van z'n moeder de dag ervoor. Maar hij begon zo kwetsbaar als het maar kon te vertellen dat het niet alleen z'n moeder was, maar dat Amber hem ging ver laten. Ze dreigde publiekelijk over hem te liegen en op elke valse manier mogelijk, als hij niet akkoord ging met haar voorwaarden. Afpersing is vermoedelijk hoe anderen dat zouden noemen, inclusief de manier waarop hij nu als de boeman wordt geportretteerd."

Het is overigens geen geheim dat Doug al jaren de pik heeft op Amber. Hij heeft naar eigen zeggen jarenlang toegekeken hoe z'n beste vriend stukje bij beetje werd afgebroken door een manipulatief vrouwmens:

"We zagen het opkomen reeds voor hun huwelijk. We hebben gezien hoe zij hem jarenlang manipuleerde en verneukte.

We kennen Johnny nu een aantal jaar. We hebben gezien hoe Amber Heard met hem fuckte terwijl hij op z'n zwakst was — of zagen hoe hij op z'n zwakst was doordat er met hem gefuckt werd — voor zolang we hem kennen."

Dat werpt inderdaad wel een ander licht op de situatie. Als het tenminste klopt.. Want wie zal en kan dat garanderen?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties