Deze kitten lijkt permanent verbaasd, maar er is eigenlijk iets anders aan de hand. Eén vrouw doorziet het voor wat het is..

Deze kitten lijkt permanent verbaasd, maar er is eigenlijk iets anders aan de hand. Eén vrouw doorziet het voor wat het is..

Iedereen vond deze kitten met een verbaasd uiterlijk superschattig, maar het is niet wat het lijkt. Behalve voor één vrouw dan, die een half continent trotseert om het beestje te helpen.

Dit is Zeke de kitten, en het beestje kijkt permanent uit de ogen alsof het enorm overdonderd is over wat het dier allemaal hoort:

Giving-Chance-At-Life-to-a-Kitten-Suffering-From-Serious-Illness-2

Of deze foto?

Giving-Chance-At-Life-to-a-Kitten-Suffering-From-Serious-Illness-3Lief? Uiteraard. Maar vergis je niet, want Zeke is ernstig ziek. Het kleine diertje heeft Hydrocephalus, wat zoveel betekent dat het een misvormd skelet heeft. Bij Zeke uit zich dat in een waterhoofd, waardoor haar hoofdhuid opgetrokken wordt en het dier altijd verbaasd lijkt te kijken.

Zeke zat in een dierenasiel in het Amerikaanse Texas, waar ze niet waren ingericht op kittens met dergelijke aandoeningen. Het was triest maar waar, maar Zeke stond daardoor op de lijst voor euthanasie. Zielig!

Eén vrouw heeft dat gelukkig voorkomen: haar naamis Lisa, en ze heeft al een kat met Hydrocephalus. Hoeveel ze van het gemankeerde dier houdt blijkt wel uit diens naam: Super Hero. Zeke zou een perfect speelmaatje kunnen zijn, dacht Lisa. Eén probleem was echter wel dat Lisa helemaal in New York woont, en Zeke dus in Texas is. Dat ligt een flink eind uit elkaar.

Giving-Chance-At-Life-to-a-Kitten-Suffering-From-Serious-Illness-7

Gelukkig had ze het over voor het arme dier, die nu verzorgd wordt met veel liefde en de medische aandacht krijgt die hij nodig heeft. Daardoor heeft Zeke nog een heel leven voor zich... én in Super Hero heeft hij een maatje voor het leven gevonden:

Giving-Chance-At-Life-to-a-Kitten-Suffering-From-Serious-Illness-9

Lees meer over:
ziekte katten kittens Dierenliefde

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties