Kylie Jenner is woest: rapper Tyga maakte haar 2 miljoen dollar afhandig

Geen categoriemei 31 2016, 15:00
De bloedmooie Kylie Jenner en badboy rapper Tyga zijn geen setje meer. De reden? Geld.
Volgens Amerikaanse media zijn de twee met ruzie uit elkaar gegaan omdat Tyga Kylie een enorm bedrag verschuldigd is. Het zou om maar liefst twee miljoen dollar gaan.
https://www.instagram.com/p/BGDE2CLHGn6/
Ja, dat is een twee met zes nullen.
Een insider legt uit:

"Kylie heeft maar liefst een jaar lang voor Tyga gezorgd, daardoor heeft ze nu zelf financiële problemen. Toen ze hem vertelde dat ze haar lening terugwilde zei hij haar dat hij dacht dat het allemaal een cadeau was, en dat hij niet wist dat hij het terug moest geven."

Met andere woorden, Tyga zegt niet in staat te zijn om Kylie haar geld te geven.
https://www.instagram.com/p/BGBGqAtHGkD/
Het zal niemand verbazen dat Kylie daar allerminst blij mee is. En dat geldt al helemaal voor haar moeder, Kris Jenner. De eerder genoemde insider legt uit:

"Kylie had op het laatst geen keuze meer, ze moest haar moeder hierover vertellen. Die werd gek van boosheid. Ze vertelde Kylie dat ze hem moest dumpen. Als ze dat niet deed zou Kris zelf achter hem aangaan om het geld terug te krijgen. Ze betaalde altijd alles voor hem, van zijn advocatenkosten omdat hij onder zijn platencontract uitwilde tot zijn meest recente album, die overigens vreselijk flopte."

https://www.instagram.com/p/BE8Z6ofnGmK/
De insider gaat verder:

[Moeder] Kris weet dat ze Tyga juridisch helemaal kapot kan maken en dat hij daar niets aan kan doen. Aan het einde van de dag gaat het haar er niet eens om om het geld terug te krijgen, maar om hem een lesje te leren."

En die les is: don't screw with the Kardashian-Jenner clan. Ever.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten