Bestuurslid SP: 'Je vraagt je af welk megabedrag Trump van de joodse lobby heeft ontvangen'

Geen categoriedec 06 2017, 8:00
Ah ja. Die joden weer, met hun complot om de wereld over te nemen.
Dirk van den Berg is bestuurslid van de SP in Leiden. Je zou denken dat hij in die hoedanigheid respect heeft voor mensen van verschillende afkomsten. Daar zegt de SP immers voorstander van te zijn. Openheid. Tolerantie. Respect.
Nou, helaas maakt de meneer de salonsocialist een uitzondering voor één bepaalde groep. De joden.
WhatsApp Image 2017-12-06 at 1.45.38 AM
Dit gaat natuurlijk over de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël. Trump kondigt vandaag mogelijk aan dat Amerika niet langer Tel Aviv als hoofdstad van Israël beschouwt, maar Jeruzalem. Volgens deze SP'er doet Trump dat dus omdat "de joodse lobby" (antisemitische taal voor joden in het algemeen) hem hebben gekocht. Want je weet: a) joden werken aan een complot om de hele wereld over te nemen en b) ze hebben bakken met geld.
En dan die slotopmerking. Veel Nederlanders zullen die wellicht niet begrijpen maar Jared is Jared Kushner, Trumps schoonzoon. Jared is... joods. Met andere woorden: weer dat verdraaide joodse complot!
In de tussentijd lijkt Van den Berg de tweet in kwestie te hebben verwijderd, ongetwijfeld omdat hij flink onder handen werd genomen door boze twitteraars. Of misschien heeft hij te horen gekregen van zijn partijgenoten dat zulke tweets 'strategisch niet handig' zijn. Want laten we wel wezen, gezien de steun van de SP voor Arabische islamisten en nationalisten is het duidelijk dat Israël-haat officieel deel uitmaakt van de zieke ideologie van die partij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten