Beveiliging faalt: broer kroongetuige in zaak tegen Mocromaffia doodgeschoten, Astrid Holleeder woedend

Geen categoriemaa 29 2018, 13:00
De 41-jarige Reduan, broer van kroongetuige Nabil B. in de zaak tegen de zogenaamde 'Mocromaffia', is donderdagochtend geliquideerd. Astrid Holleeder, die door hetzelfde stelsel (Bewaken en Beveiligen) in de armen is genomen, is geschokt. De politie verzoekt Amsterdammers om uit te kijken naar een donkere man van ongeveer dertig jaar. Daar loopt er vast wel één van rond in de hoofdstad!
Misschien dat de medewerkers van Bewaken en Beveiligen hun ervaring hebben opgedaan bij de schiettent van een kermis, want de slogan 'Schiet maar raak voor een knaak' lijkt direct te zijn overgenomen door deze 'beveiligers.' Een behoorlijke deuk in het vertrouwen van (mogelijke) getuigen en hun dierbaren richting justitie, want wie gaat er nu nog tegen dat soort criminelen getuigen als straks zelfs je oma met een AK-47 kan worden geconfronteerd? Dat gaat ze niet waarderen kan ik je vertellen.
Astrid Holleeder leverde al eerder (kennelijk terechte) kritiek op dit beveiligingsprogramma. De zussen Holleeder kregen namelijk, net als Nabil, de optie om het getuigenbeschermingsprogramma van justitie in te gaan maar zagen hier van af. Familie en vrienden van getuigen krijgen deze optie echter niet en moeten het maar doen met Schiettent & Co.
Het volledige signalement van de dader luidt: Donkere man (ja, we weten het: schokkend) van ongeveer 30 jaar en ~1.70m lang, reed weg in een zwarte auto en hij droeg een donkere muts.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten