'BIJ1 van Sylvana Simons blijft indirecte doodsbedreigingen aan mij, een Joodse man, uiten'

'BIJ1 van Sylvana Simons blijft indirecte doodsbedreigingen aan mij, een Joodse man, uiten'

Gisteren werd bekend dat de Politie Amsterdam de joodse activist Michael Jacobs aan zijn kraag over de Dam heeft gesleurd. Reden te meer voor zijn tegenstanders om zich nog maar even hard te maken en hun campagne tegen Jacobs en zijn broer te intensiveren. Ze halen hem, het CIDI en zijn broer Sasha als nooit tevoren door het slijk. Jacobs luidt de noodklok: "Dit gaat niet de goede kant op. Kunt u helpen?"

1) Al vier dagen staat er een tegen mij gerichte indirecte doodsbedreiging op het Twitter account van Jazie Veldhuyzen (BIJ1).

tweetjacobs1

2) Simon Vrouwe voert op zijn Facebook-pagina (2.300 vrienden) een campagne van smaad en laster tegen mijn broer Sasha Jacobs en mijzelf.

unnamed

3) Afgelopen zaterdag belde ik politie nadat ik verbaal en fysiek bedreigd was door één van de vaste begeleiders van Robert Willem van Norrens (deze man) 'eenmansdemonstratie'. Agenten te paard arriveerden enkele minuten later, spraken vrij uitvoerig met de anti-Israël stokers (die verklaarden dat mijn aanwezigheid ongewenst was) en sleepten mij vervolgens wegens 'ordeverstoring' aan mijn jas weg. Misschien hoorde u hierover reeds via dit artikel.

Dit gaat niet de goede kant op. Kunt u helpen?

Intussen verblijf ik,
Met vriendelijke groet,

Michael Jacobs

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties