Bizar: hondenbezitter slaat dierenarts in elkaar om overlijden chihuahua

Geen categoriedec 18 2015, 15:00
Het boze baasje ging helemaal los.
Een Gelderse dierenarts is flink toegetakeld door een ontevreden klant. Dat bericht De Gelderlander. Vorige week had de man zijn twee chihuahua's naar de dierenarts gebracht voor een gebitsreiniging. Een vrij normale procedure, maar wel één waarbij de hondjes onder narcose moeten. Bij de één ging dat goed, maar het andere hondje werd niet meer wakker.
Volgens de ontevreden klant is dat de schuld van de narcose. Volgens dierenarts Henk van der Mast klopt dat niet. De narcose heeft er wel aan bijgedragen dat het hondje overleed, maar het beestje was al ziek:

"Ik heb me vrijdagavond nog over de hond ontfermd, op verzoek van die klant. Het ging slecht met het dier, dat bloederige diarree had en het vertoonde symptomen dat de darmen aan het afsterven waren."

De woedende hondenbezitter nam hier geen genoegen mee. Dinsdag zocht hij de dierenarts thuis op. Niet om verhaal te halen, maar om wraak te nemen voor zijn hond: zodra de nietsvermoedende Van der Mast de deur opendeed, ging het kwade hondenbaasje helemaal door het lint. Hij takelde de dierenarts flink toe:
[caption id="attachment_127223" align="aligncenter" width="447"]Screen Shot 2015-12-18 at 14.07.39 Facebook / Theo Vermaten[/caption]
De geschrokken Van der Mast vertelt:

"Hij schreeuwde dat ik zijn hondje vermoord had en bleef minutenlang slaan. Ik riep nog dat hij normaal moest doen, maar dat hielp niet. Toen hij weg was hebben getuigen de politie gebeld."

Hij hield onder meer een gebroken neus en twee blauwe ogen over aan het pak slaag, en heeft aangifte gedaan van de mishandeling. Op Facebook krijgt de dierenarts honderden steunbetuigingen van mensen die hem een hart onder de riem willen steken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten