Bizar! Poging tot ontvoering in Beverwijk, slachtoffer gewond

Bizar! Poging tot ontvoering in Beverwijk, slachtoffer gewond

Een man is gisteravond kort voor middernacht een tijdje ontvoerd. Door drie mannen werd de man tegen zijn wil meegenomen in een bestelbusje.

Getuigen hoorden schoten laat in de avond. Op deze melding kwam de politie dan ook direct af. Korte tijd later toen de politie aankwam vonden ze het slachtoffer gewond op straat. Het moet nog duidelijk worden of hij door de daders is laten gaan of dat hij is ontsnapt.

Gelukkig kon de politie het busje met de drie inzittenden snel staande houden. Grote kans dat ze kort ervoor van hun wapens probeerden af te komen, de politie vond namelijk op straat twee wapens.

Over het motief van de ontvoering is nog niks bekend. De identiteit van zowel de daders als het slachtoffer is ook nog niet bekend. Mogelijk maakt de politie dit later vandaag bekend.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties