Bizarre nieuwe rage onder jonge vrouwen: de Kylie Jenner Challenge. Onze tip: doe er niet aan mee

Geen categorieapr 22 2015, 10:00
Een nieuwe trend bij de vrouwelijke jeugd: net doen alsof je lippen hebt die zo dik en zo rood zijn als een rosbief. Zoals tienerster Kylie Jenner.
Move over, Kim Kardashian! De wereld heeft lang genoeg geobsedeerd over het achterwerk van de Amerikaanse realityster en vergaapt zich nu aan een ander lichaamsdeel. Niet bij de veelbesproken vrouw van Kanye West, deze keer, maar bij haar jongere halfzusje Kylie Jenner, wiens lippen het onderwerp zijn van menig gesprek... en kennelijk aansporen tot imitatie. En aangezien make-up niet voldoende is voor wie een toetje als Kims flink aan de weg timmerende zusje begeert, heeft het internet een list bedacht.
Een list, inderdaad. Namelijk: zet een glaasje aan je lippen en probeer het vacuum te zuigen aan je mond. Je lippen zetten dan vanzelf op.
Tja... Onder de hashtag #KylieJennerChallenge doen veel jonge vrouwen hun best om net zo op de foto te komen als de jonge telg uit de Kardashian-familie. Lippen worden getuit, lawines aan lippenstift worden op de mond gesmeerd en dan is het een kwestie van zo hard mogelijk aan een potje zuigen:
https://twitter.com/whiskybiebers/status/589321907855462400
https://twitter.com/elabellla/status/589599083561623552
https://twitter.com/Lexie_Chadss/status/589564317869170688
En zelfs kinderen doen mee aan deze gekkigheid:
https://twitter.com/TheLifeDiaries/status/590044401277079552
Gratis opmaaktip van De Dagelijkse Standaard: laat deze rage lekker schieten. Als dit ooit al grappig of origineel was, dan zijn we dat punt allang voorbij. Het is nu vooral een beetje vermoeiend aan het worden. En laten we eerlijk zijn: dit gezuig aan potjes gecombineerd met dit soort lippenstiftfestijnen maken je er bepaald niet mooier op. Ongezond en onverstandig zijn twee woorden die me onmiddellijk te binnen schieten, maar het is vooral overbodig.
En bovenal: er is niks mis met een bescheiden mondje. Met misschien een beetje lippenstift voor de stijl, maar ga er mee niet overboord. Niet alles hoeft opgepompt en opgepimpt te worden. En nee, ook niet als Kylie Jenner het wél doet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten