snapshot 8

Lol! Blunderende nep-grootmacht China erkent lage effectiviteit van eigen propaganda-vaccins

Geen categorieapr 11 2021, 18:30
Wat een pech voor China, het land waar het coronavirus oorspronkelijk vandaan komt. De aldaar ontwikkelde coronavaccins blijken vrij waardeloze vaccins te zijn, zo moet de directeur van het Chinese RIVM schoorvoetend erkennen. De Chinese prikken hebben een uiterst lage effectiviteit in vergelijking tot de westerse prikken, en zijn dus bij lange niet de beste optie. China moet nu snel kijken naar andere oplossingen.
Gao Fu, directeur van de hoogste gezondheidsautoriteit in China, heeft tijdens een persconferentie gemeld dat de Chinese vaccins toch niet zo goed zijn als men had gehoopt, dat meldt de NOS. Uit een Braziliaans onderzoek bleek bijvoorbeeld dat het Chinese vaccin van Sinovac maar een effectiviteit heeft van net boven de 50%, terwijl Pfizer rond de 97% uitkomt. Nogal een verschil.
Als plan b gaat de overheid nu goochelen met vaccins, door ze te combineren, in de paniekerige hoop zo een hogere effectiviteit te bewerkstelligen. In verschillende landen is men al aan het onderzoeken of het mengen van vaccins leidt tot een betere immuniteit - men krijgt dan bij de eerste prik vaccin a en bij prik twee vaccin b.
Het imperialistische, communistische China heeft geen enkel buitenlands vaccin goedgekeurd, maar zal nu wel balen van deze domme keuze. Het superieure staatssocialisme van China kan toch niet leveren wat ze hebben beloofd, wie had dat gedacht?!
Uiteraard zullen ze die waarheid niet snel toegeven. En dus gaan ze gênant doorrommelen in de hoop de bevolking straks wél een effectieve spuit te kunnen geven. Wat een afgang voor zo'n land dat zichzelf een grootmacht acht!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten