BN'ers die doen alsof ze overal verstand van hebben: ga lekker terug naar entertainen alstublieft

Geen categoriejun 08 2018, 19:00
Ik weet niet precies wat het is, maar ik mag Peter. R. de Vries gewoon niet. Het is denk ik een combinatie van zijn houding, manier van spreken en zijn neiging om zich met elk onderwerp te bemoeien en te doen alsof die overal verstand van heeft. Hij had een eigen programma op SBS6, De Raadkamer. Dit programma doet het zo slecht en heeft zo weinig kijkcijfers dat men besloten heeft er maar geen vervolg aan te geven.

De kijkcijfers van het programma, dat om 21.30 uur wordt uitgezonden, bleven steken. Afgelopen week trok Peter R. de Vries: De Raadkamer 131.000 kijkers.

De Vries praat in de serie wekelijks met een panel van advocaten, rechters en slachtoffers over actuele misdaadzaken.

De misdaadverslaggever vindt het jammer dat het programma stopt, laat hij op Twitter weten.

https://twitter.com/PeterRdeV/status/1004619285124255750
Natuurlijk zal Peter het ergens gewoonweg niet begrijpen, maar ik kan alvast wat verklappen: versterk je persoonlijkheid, dan zal het vast allemaal beter gaan. Niemand houdt van een cynische chagrijn die doet alsof die overal verstand van heeft, behalve als diegene Maarten van Rossem heet. Er zijn zat voorbeelden waarin De Vries het bloed onder de nagels van personen haalt met zijn verschrikkelijke houding. Normaliter ben ik niet zo van het personen afkraken, maar bij De Vries kan ik het nu gewoon even niet helpen.
Sowieso is het hele fenomeen 'BN'ers die praten over politiek en de maatschappij' en verschrikkelijk concept. Er wordt aan hen een soort autoriteit verleend die zij helemaal niet bezitten. Zij het De Wereld Draait Door, of andere praatprogramma's, stop daar mee. Bijna niemand interesseert het wat Marc-Marie te vertellen heeft over maatschappelijke problemen en politiek. Ga terug naar waar je vandaan komt: het hol van de entertainmentindustrie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten