Boem! Gottingen deporteert twee in Duitsland geboren, maar allochtone terroristen

Boem! Gottingen deporteert twee in Duitsland geboren, maar allochtone terroristen

Zo doe je dat: weg met cultuurhaters.

Een betere manier om dit soort tuig te bestraffen is er eigenlijk niet: ze hebben hun hele leven in het Westen gewoond en zijn dus gewend aan onze welvaart en manier van leven. Het zal even flink wennen voor ze worden nu ze een leven moeten opbouwen in het land van hun ouders:

Germany says it will deport two men born in the country but whose parents are foreign - the first such case in German history.

The men, a 27-year-old Algerian and a 22-year-old Nigerian, were arrested last month on suspicion of planning a terror attack.

A gun and an flag of the so-called Islamic State were found at their homes during police raids in the central city of Gottingen.

Nou zou het natuurlijk fantastisch zijn als die twee gekken aangeklaagd kunnen worden, maar helaas, er is niet genoeg bewijs om dat te doen. Wel worden ze gezien als extreem gevaarlijk. Daarom heeft de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nedersaksen, Boris Pistorius, laten weten dat de heren zo snel mogelijk uitgezet worden. De ene gaat dus naar Algerije, de andere naar Nigeria. Hoewel de timing van de deportaties nog niet helemaal vast staat zal dit sowieso gebeuren voor mid-april.

Hoewel de terroristen geboren en getogen zijn in Duitsland hebben ze resp. een Algerijns en een Nigeriaans paspoort. Duitsland is dan ook al aan het onderhandelen met die twee landen om de deportatie van de twee te faciliteren. Daarbij krijgen ze een levenslang verbod om ooit nog terug te keren naar Duitsland.

Leest de Nederlandse regering mee? Zo doe je dat dus met allochtone wannabe terroristen. Niets geen thee drinken, gewoon uitzetten. Klaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties