Boston lanceert gekke anti-islamofobie propaganda, Arnoud van Doorn wil dit in Den Haag ook

Boston lanceert gekke anti-islamofobie propaganda, Arnoud van Doorn wil dit in Den Haag ook

In Boston hangen deze propagandapamfletten:

De moraal van dit verhaal: hoe je dient te handelen als een moslima wordt aangevallen. Niet dat het vaak voorkomt hoor. Dat is namelijk geen criterium geweest voor deze actie van de stad Boston. Het agenderen van 'islamofobie' wel. Want daar is deze campagne natuurlijk voor bedoeld. Het moet en zal in je hoofd nestelen: moslims zijn slachtoffers.

Meer over het anti-moslim klimaat in Boston in onderstaande tweetvideo. Ach, het is ook zo zielig!

We zullen voor het gemak maar even negeren dat uit naam van de islam de wereld onherkenbaar veranderd is in de afgelopen decennia. Dat aanslagen in steden in het Westen gepleegd worden met de koran onder de arm. Dat de agressors eigenlijk altijd moslims zijn. Dat moeten we echt maar even over het hoofd zien om deze propaganda te begrijpen. Daarbij is deze poster ontzettend discriminerend. Alsof Amerikaanse vrouwen niet lastiggevallen kunnen worden in het openbaar vervoer!

AD-journalist Wierd Duk is er in elk geval duidelijk over:

En hé, kijk eens wie we daar hebben! Ahmoud El Doorn van de Partij van de Eenheid! Misschien vindt Arnoud het wel een goed idee om die ene vriend van de Partij weer eens naar Den Haag te halen, opdat die alle islamofoben en moslimhaters, al die witte mannen die moslima's fysiek belagen in tram en bus, eens flink te grazen kan nemen. Veldkeien en basaltblokken zijn te koop bij de lokale tuincentra, om in jullie woestijnsfeer te blijven.

Wie moet hier nu beschermd worden tegen fysiek geweld?

Nou, wie?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer