Boston lanceert gekke anti-islamofobie propaganda, Arnoud van Doorn wil dit in Den Haag ook

Geen categoriejul 22 2017, 19:00
In Boston hangen deze propagandapamfletten:
https://twitter.com/SameerZuberi/status/888418559931686912
De moraal van dit verhaal: hoe je dient te handelen als een moslima wordt aangevallen. Niet dat het vaak voorkomt hoor. Dat is namelijk geen criterium geweest voor deze actie van de stad Boston. Het agenderen van 'islamofobie' wel. Want daar is deze campagne natuurlijk voor bedoeld. Het moet en zal in je hoofd nestelen: moslims zijn slachtoffers.
Meer over het anti-moslim klimaat in Boston in onderstaande tweetvideo. Ach, het is ook zo zielig!
https://twitter.com/JPY_Kurdish/status/887991356936859649
We zullen voor het gemak maar even negeren dat uit naam van de islam de wereld onherkenbaar veranderd is in de afgelopen decennia. Dat aanslagen in steden in het Westen gepleegd worden met de koran onder de arm. Dat de agressors eigenlijk altijd moslims zijn. Dat moeten we echt maar even over het hoofd zien om deze propaganda te begrijpen. Daarbij is deze poster ontzettend discriminerend. Alsof Amerikaanse vrouwen niet lastiggevallen kunnen worden in het openbaar vervoer!
AD-journalist Wierd Duk is er in elk geval duidelijk over:
https://twitter.com/ArnoudvDoorn/status/888668363861495808
En hé, kijk eens wie we daar hebben! Ahmoud El Doorn van de Partij van de Eenheid! Misschien vindt Arnoud het wel een goed idee om die ene vriend van de Partij weer eens naar Den Haag te halen, opdat die alle islamofoben en moslimhaters, al die witte mannen die moslima's fysiek belagen in tram en bus, eens flink te grazen kan nemen. Veldkeien en basaltblokken zijn te koop bij de lokale tuincentra, om in jullie woestijnsfeer te blijven.
Wie moet hier nu beschermd worden tegen fysiek geweld?
Nou, wie?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten