BREKEND: Terreurverdachte Mohamed Abrini opgepakt

Geen categorieapr 08 2016, 16:00
We hebben 'm!
De terrorist die bekend staat als "de man met het hoedje" -- één van de drie terroristen die gefilmd werden vlak voordat ze bommen lieten exploderen op Zaventem, het vliegveld van Brussel -- is opgepakt. Dat berichten verschillende Belgische media, aldus Nu.nl.
De jihadist heet Mohamed Abrini. Hij was zowel betrokken bij de aanslagen in Brussel als die in Parijs vorig jaar.
Met andere woorden, we hebben het hier over een enorme massaslachter.
Geweldig natuurlijk, maar we hebben nóg meer goed nieuws binnen:

Ook een tweede verdachte, Osama K., is gearresteerd. Het gaat om de man die in het metrostation Pétillon in Brussel kort contact heeft gehad met de terrorist die zich opblies in het metrostation Maalbeek. Dat meldt VRT vrijdag. Volgens De Standaard is K. een Zweed.

Abrini werd twee dagen voor de aanslagen in Parijs ook gefilmd toen hij benzine tankte bij een tankstation aan de snelweg naar Parijs. Hij stond toen naast Salah Abdeslam.
Fantastisch nieuws, maar er moet wel bij gezegd worden dat we er nog lang niet zijn. Er zijn vrijwel zeker nog veel meer radicale moslimjongeren betrokken bij de aanslagen. Deze figuren moeten uiteindelijk stuk voor stuk worden opgepakt... waarna ze allemaal terecht moeten staan voor de vreselijke misdaden die ze gepleegd hebben.
Daarbij mogen ze God op hun blote knieën danken dat we in Europa tegenwoordig de doodstraf niet meer hebben. Als dat wel zo was kwamen zij daar namelijk bij uitstek voor in aanmerking.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten