Brekend: verdachte terrorist aanslagen Parijs, Salah Abdeslam, mogelijk opgepakt bij invallen Molenbeek

Geen categorienov 16 2015, 12:00
UPDATE: Het Belgische OM ontkent nadrukkelijk dat het om Salah Abdeslam gaat. Belgische media blijven er desalniettemin rekening mee houden dat dit wél zo is.
Volgens Belgische media hebben leden van de anti-terrorisme eenheid van de politie Salah Abdeslam opgepakt. Hij zou gearresteerd zijn in Molenbeek (Brussel), waar hij zich blijkbaar probeerde te verstoppen.
Belgische media berichten dat er een verdachte is aangehouden bij de politieinvallen in het Brusselse Molenbeek. Het zou gaan om Salah Abdeslam. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanslagen in Parijs van afgelopen vrijdag waarbij minstens 129 mensen om het leven kwamen, en bijna 400 mensen gewond raakten.
Hier een foto van de arrestatie van een man die volgens Belgische media waarschijnlijk (het is nog niet bevestigd), Salah Abdeslam is:
https://twitter.com/EuroSandor/status/666194939705991169
Volgens De Telegraaf doet de politie nog steeds een inval in een huis in de Delaunoystraat. Eerder werden al zeven mensen opgepakt in Molenbeek, die verdacht worden van betrokkenheid bij de aanslagen... of in ieder geval van het hebben van banden met de aanslagplegers. Tenminste twee van de radicaal-islamitische terroristen woonden in Brussel, "één in de beruchte deelgemeente Sint Jans-Molenbeek."
https://twitter.com/VTMNIEUWS/status/666194456232763392
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten