Brrrrr! GroenLinks-, PvdA-, en FNV-treiteraars noemen ZZP-ondernemers "oneerlijke concurrenten" en eisen inspraak

Geen categoriejun 05 2019, 15:00
Brrrr! De linkse partijen tonen deze week hun ware aard en bemoeien zich met alles. Gisteren werd een nieuw principeakkoord getekend door het kartel van FNV, politici en een aantal grote bedrijven. Zij beslissen voor u hoe een pensioenakkoord eruit ziet.
En dat, dames en heren, is pas écht eng. Deze linkse mensen zijn namelijk een gevaar voor mensen zoals u en ik. Mensen die gewoon willen leven, een gezin stichten en werken zoals zij dat wensen. Maar dat mag dus niet van de extremisten van GroenLinks, PvdA en de FNV. Zij eisen namelijk dat ZZP'ers zich naar hun wil buigen. Volgens de linkse huilebalken zijn ZZP-ondernemers zelfs "oneerlijke concurrenten".
Moet je nagaan. Deze links druiven betichten mij en anderen van "oneerlijkheid" terwijl zij zich zonder mijn consent buigen over mijn arbeidsrelaties? Dat is een absolute gotspé! Nu heb ik een boodschap voor de links-extremisten: nee, wij buigen nooit voor jullie pesterijen. Als het akkoord, waarvoor ik als ZZP'er geen consent heb gegeven, doorgang vindt aan dan worden allerlei verzekeringen ineens verplicht voor ZZP'ers.
Ja, u leest het goed. Hardwerkende mensen die ervoor kiezen om ZZP'er te worden zijn "oneerlijk" en moeten worden verplicht tot het afsluiten van verzekeringen. Keuzevrijheid in Nederland? Dat bestaat blijkbaar niet bij de PvdA, GroenLinks en FNV. Vandaar dat ik er geen gras over laat groeien en de voorstanders van dergelijke pensioenakkoorden extremisten noem.
Immers zou ik een "oneerlijke concurrent" zijn volgens hen.
Waar men bij de linkse totempaal de verkeerde afslag neemt, is te denken dat mensen hun hele leven ZZP'er zijn. Dat is gewoon niet zo. Vaak zijn het tijdelijke rollen die mensen vervullen. Bijvoorbeeld als opstartfase van een eigen onderneming of als bijverdienste. Niemand is dertig jaar lang ZZP'er. Ten minste, de meesten niet. De argumenten die PvdA, GroenLinks en FNV aanhalen voor het verplichten van allerlei verzekeringen doen er dan ook niet toe.
Ze gaan zelfs voorbij aan de vrijheid van het individu om zelf arbeidsrelaties te mogen vormgeven. Maar dat mag dus niet van de bloedrode gildemeesters van de FNV. Zij eisen inspraak in hoe ik die relaties vormgeef. Brrr! Mensen als deze, die dus voor anderen willen bepalen hoe arbeidsrelaties eruit zien, zijn de ware creeps in onze samenleving. Ze bemoeien zich met alles en zijn als een irritante huismoeder die zich overal mee bemoeit, maar het eten laat aanbranden.
Het zijn deze lieden die hun collega's in elkaar slaan wanneer zij niet willen meedoen met stakingen en collega's wegpesten. Het zijn de treiteraars en hun methoden zijn als die van treiteraars.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten