Brutale vrouw steelt van de HEMA. Deze medewerkers waren echter niet van plan dat zomaar te pikken..

Brutale vrouw steelt van de HEMA. Deze medewerkers waren echter niet van plan dat zomaar te pikken..

Deze vrouw dacht zomaar weg te kunnen komen met het pikken van allerlei zaken uit de HEMA. Ze maakte één fout: ze had buiten deze personeelsleden gerekend.

De tijd dat bang winkelpersoneel een stelletje winkeldieven gewoon liet gaan zonder in te grijpen ligt ver achter ons. Ja 'binnen laten staan, buiten laten gaan' is dood en begraven en dat blijkt ook wel uit dit filmpje waarin drie medewerkers van de HEMA een vrouw uit Oost-Europa buiten staande houden nadat ze dingetjes uit de winkel in haar tas had gestopt en zomaar probeerde weg te lopen zonder te betalen.

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/08/diefstal-hema.mp4"][/video]

De vrouw maakte echter één cruciale fout: ze had buiten het resolute handelingsvermogen van deze drie medewerkers gerekend, die echt niet van plan waren om haar zomaar te laten gaan. Kan je nog zo vaak roepen "You can see inside the bag," maar het is gewoon tijd dat deze dame binnen haar komst van de politie gaat afwachten zonder gemits en gemaar. Als pikkedief heb je immers niet zoveel te eisen, want wie z'n billen brandt moet op de blaren zitten.

En als je dan ook nog probeert te vluchten.. heb je de poppen helemaal aan het dansen. Aanpakken die hap!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer