Brute moorden op blanke Zuid-Afrikanen blijven doorgaan: Baudet staat voor vrijheden en rechten Afrikaners

Brute moorden op blanke Zuid-Afrikanen blijven doorgaan: Baudet staat voor vrijheden en rechten Afrikaners

Hoewel de mainstream media er in ons land het liefst over zwijgen is er iets afschuwelijks aan de hand in Zuid-Afrika. In het land van Nelson Mandela -- en daarvoor, van de Apartheid -- worden blanke boeren (Afrikaners) namelijk systematisch aangevallen en zelfs vermoord. Deze moorden zijn gepleegd met een racistisch oogmerk.

Een voorbeeld is deze video van een blinde Afrikaner die op vreselijke wijze gemarteld en vermoord is door haters. Zijn 'misdaad' was puur en alleen zijn huidskleur. Hij was blank. Daarom verdiende hij het, in de ogen van zijn moordenaars, om te sterven -- en dan ook nog eens op bijzonder brute wijze.

In een tweet die later geretweet werd door Thierry Baudet stelt Samuel Jong dat we in Nederland juist aandacht moeten geven aan deze zogenaamde "plaasmoorde" en dat we pal moeten staan "voor het recht van blanken in Zuid-Afrika -- waaronder de aan ons verwante Afrikaners -- om in vrijheid en veiligheid te leven."

Als gezegd werd deze tweet geretweet door Thierry Baudet, fractieleider van Forum voor Democratie in de Tweede Kamer. En dat is maar goed ook. Want er moet aandacht komen voor het vreselijke lijden van deze blanke Zuid-Afrikanen.

Voor veel mensen is het ongetwijfeld slecht nieuws dat er in gemeenten "geëxperimenteerd" kan gaan worden met mondkapjesverplichtingen. Nou, goed nieuws: lezers van DDS hoeven zich nergens druk om te maken. Door onze samenwerking met Stil.nl kunnen wij namelijk mondkapjes aanbieden vanaf 0,22 euro per stuk. Ja dat lees je goed, voor minder dan 1 euro heb je al vier mondkapjes! Kopen dus!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties