Bruut: 'moeder' neemt zoontje mee naar het Centraal Station in Amsterdam en laat hem daar alleen achter

Bruut: 'moeder' neemt zoontje mee naar het Centraal Station in Amsterdam en laat hem daar alleen achter

Dieptriest. Zo'n vrouw mag zich geen 'moeder' noemen.

De Amsterdamse politie is op zoek naar een vrouw die zondagmiddag op het Centraal Station van Amsterdam liep. De reden is werkelijk te walgelijk voor woorden: ze was daar met een klein jongetje. Even later was moeder verdwenen, maar het jongetje stond moederziel alleen om zich heen te kijken.

„Het is op dit moment niet duidelijk wie het jongetje is en aan wie hij toebehoort”, schrijft de politie, die wel nadrukkelijk naar de vrouw op zoek is, omdat ze op camerabeelden werd gezien met de jongen. Die is overigens gezond. De politie heeft hem ondergebracht bij een gastgezin.

Moge dat gastgezin gezegend worden door God. Wat zij doen is werkelijk bewonderenswaardig: een kind dat niet van jezelf is in huis halen en vervolgens zo goed mogelijk voor hem zorgen. Iedereen met kinderen weet dat voor kinderen zorgen al moeilijk genoeg is als het je eigen kinderen zijn; laat staan als het om een kind van een ander gaat. En dan ook nog eens om een kind dat mogelijk van slag is omdat hij zijn moeder zo vreselijk mist.

Wat die moeder betreft: laten we hopen dat ze zo snel mogelijk geïdentificeerd wordt zodat ze gestraft kan worden voor deze walgelijke actie. Man, hoe harteloos moet je dán zijn om je kind zo achter te laten. Een normale moeder zou haar leven geven voor haar kind. Maar dit mens denkt daar blijkbaar heel anders over: ikkuh ikkuh ikkuh, mijn kind kan stikkuh.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties