Foto's: Bunga bunga alsof je leven ervan afhangt!

Foto's: Bunga bunga alsof je leven ervan afhangt!

Britse tabloids hebben foto's in handen gekregen van de zogenaamde bunga bunga-feestjes van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi.

De foto's werden gevonden op de computers en mobieltjes van tientallen vrouwelijke gasten op de feestjes.

U kunt de foto's hier zien (bij het AD, die er ook meteen mee aan de haal ging).

Hoewel deze foto's bewijzen dat het er redelijk, hoe zullen we het zeggen, ruig aan toeging op Berluscnis feestjes, zie ik niet echt hoe dit hem in de problemen brengt. We weten wat zijn bunga bunga-feestjes zijn: Seksfeesten. Tijdens seksfeesten heeft men, zou je denken, seks. Anders zouden het geen seksfeestjes zijn.

Daar komt bij dat Berlusconi zelf niet voorkomt op de foto's; het lijkt vooral te gaan om enkele van zijn vrouwelijke gasten.

Ondertussen begint de hetze tegen Berlusconi steeds triester en, welnu, zieliger. Ze kunnen hem niet op democratische wijze verslaan, dus proberen ze het zo. Ik begrijp niet dat de oppositie en de aanklagers in deze zaak niet doorhebben dat ze hun eigen reputatie onderhand meer schade berokkenen dan die van de premier.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties