Caroline van der Plas (BBB) wordt uitgelachen door VI-heren maar reageert meteen: 'Derksen, jouw partij haalde 0 zetels. Kusje'

Caroline van der Plas (BBB) wordt uitgelachen door VI-heren maar reageert meteen: 'Derksen, jouw partij haalde 0 zetels. Kusje'

Caroline van der Plas wordt uitgelachen bij VI. Bron: screenshot VI/RTL.

Nadat René van der Gijp en Johan Derksen haar bekritiseerden in Veronica Inside heeft BoerBurgerBeweging-leider (BBB) Caroline van der Plas op ironische wijze gereageerd op hun woorden. Want, zegt ze, ja, haar partij heeft weliswaar maar "één zeteltje" behaald, maar die van Derksen (Code Oranje) is zelfs dat niet gelukt. Vervolgens stuurt ze de heren een kusje-emoticon.

Tijdens de uitzending van Veronica Inside vrijdagavond besloten René van der Gijp en Johan Derksen grappen te maken over Caroline van der Plas, de leider van de BoerBurgerBeweging (BBB). Van der Gijp lachte Van der Plas uit omdat die geïrriteerd reageerde toen premier Rutte en zorgminister De Jonge de naam van haar partij verkeerd uitspraken, terwijl Derksen liet weten dat Van der Plas "maar één zeteltje" heeft en "zo'n doelgroepje" heeft, en dus niet het hoogste woord moet voeren.

"Zo'n interruptie volkomen overbodig, want die man bedoelde dat helemaal niet verkeerd," aldus Derksen. "Dan dat toontje, en het loopt maar door en het loopt maar door. Wat een onzin. Dat is voor de bühne, voor op TV."

Ondertussen lachte Van der Gijp door. Wat hij precies zei is niet duidelijk te verstaan.

Van der Plas was niet onder de indruk van de grappen en grollen, en kritiek, van de VI-mannen. Korte tijd later reageerde ze dan ook op de kritiek. "Lieve Johan Derksen en Veronica Inside," schreef ze. "4 dingen."

"1. 1. Mijn moeder is Ierse. Niet Schotse.
"2. Klopt. BBB haalde 1 “zeteltje”. Aangespannen biceps
"3. De partij waarbij jij je bij een paar maanden geleden aansloot als “ambassadeur”:
Code Oranje, haalde 0 zeteltjes. Nul.
"4. ? "

Word gratis en voor niets lid van mijn speciale Telegram-kanaal en volg mij op Twitter.

Vooralsnog hebben de VI-heren niet gereageerd op het ironische antwoord van Van der Plas.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties