Catfight! Hennis disst Berckmoes terug: 'Zou me kapotschamen als ik 6 jaar van belastinggeld Netflix had gekeken!'

Geen categoriesep 26 2017, 18:00
Ook minister van defensie Jeanine Hennis reageert op de aantijgingen van Ybeltje Berckmoes in haar boek tegenover diverse VVD-politici, waaronder zichzelf. Ze kaatst de bal terug, en vindt dat Berckmoes zich 'in een hoekje kapot moet schamen'.
https://www.instagram.com/p/BZgiBRPhh6s/
Minister van Defensie Jeanine Hennis was niet van plan om bijzonder veel woorden vuil te maken aan Ybeltje Berckmoes. Het oud-VVD-Kamerlid bracht deze week namelijk haar politieke memoires uit onder de titel Voorlichting loopt met u mee tot het ravijn, waarin ze beschrijft hoe ze haar tijd in de Tweede Kamer als onderdeel van de VVD-fractie doorgebracht heeft. Verschillende VVD-politici komen er op z'n best bekaaid af, waaronder Jeanine Hennis. Door Berckmoes wordt zij neergezet als "echt een bazinnetje".
Hennis zelf reageert nogal gelaten op de ophef, maar heeft wel één snedig antwoord op de verwijten van Berckmoes. Laatstgenoemde beschreef haar tijd in de Tweede Kamer namelijk als voornamelijk veel Netflix kijken op haar kantoor aan het Binnenhof. Jeanine Hennis speelt daar vandaag voor de roze plopkap van PowNed handig op in:

"Nou, heel eerlijk gezegd: als ik zes jaar op kosten van de belastingbetaler Netflixjes had gekeken, dan zou ik me in een hoekje kapot zitten schamen. En voor de rest is het ieder zijn ding!"

Oei. Dat is best wel even een harde uithaal van Hennis. Ik ben heel benieuwd of (en hoe) Berckmoes hier op gaat reageren. Ik hoop stiekem op een gevecht met handtasjes of anders een langlopende ruzie in 's lands roddelbladen. Maar hoe dan ook heb ik me in ieder geval vandaag kostelijk vermaakt met deze fittie! Hopelijk vervolgd...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten