CDA en ChristenUnie draaien christendom de rug toe: Rutte III wordt verplicht 'genderneutraal'

Geen categorieokt 08 2017, 20:00
Komt er dan nooit een einde aan deze waanzin?
Het was bekend dat zowel VVD als D66 wilden dat de ChristenUnie én het CDA akkoord zouden gaan met een zogenaamde 'genderneutrale' aanpak vanuit Vadertje Moedertje Watdanook Staat. Aangezien dat totaal waanzinnig is én ook nog eens haaks staat op de christelijke grondslag van die twee partijen -- in het christendom wordt dat onderscheid wel degelijk benoemd, sterker nog, dat begint al bij het verhaal over de Schepping van de Mens -- ging iedereen ervan uit dat die partijen dat spelletje niet mee zouden spelen. Ja, ze wilden regeren, maar ze waren niet he-le-maal gestoord.
Nou, slecht nieuws, dat zijn ze dus wel:

De overheid gaat niet langer onnodig opschrijven of iemand man of vrouw is. De vier partijen die de nieuwe coalitie gaan vormen, willen dat alle overheden zoveel mogelijk genderneutraal te werk gaan, bevestigen Haagse bronnen aan de NOS. De maatregel is een van de manieren waarop de nieuwe coalitie de rechten van LHBTI-mensen versterkt.

Dit is echt totaal onzinnig. Er zijn alleen paar gekken in Amsterdam die voor genderneutraliteit zijn. De rest van het Nederlandse volk vindt dat volstrekt achterlijk. Maar hé, blijkbaar heeft de open inrichting die wij onze hoofdstad noemen bijzonder veel invloed in Den Haag. Wat wij daar met z'n allen van vinden doet er niet toe.
En dus gaat de overheid onder Rutte III zoveel mogelijk "genderneutraal" te werk. Nou begrijpt helemaal niemand hoe dat homoseksuelen, lesbo's en biseksuelen helpt -- homo's vallen op iemand van hetzelfde geslacht, lesbo's ook, en biseksuelen vallen op allebei; in alle gevallen maken ze het onderscheid tussen genders wel degelijk -- maar blijkbaar is dat tegenwoordig hét grote talking point. Want ja, er zijn ook een paar transseksuelen in Nederland én een handjevol 'I's' (mensen met een Interseksconditie). En die moeten we ten koste van alles tevreden stellen.
Ja, ook ten koste van onze psychologische gezondheid als volk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten