Circusattractie Amsterdam, nu met pratende vuilnisbakken!

Geen categoriejul 11 2018, 21:00
Dat Amsterdam een gigantisch themapark is waar niets Nederlands meer aan is, is al langer bekend. Dat iemand daaruit opmaakte dat beleid maar moest worden afgestemd op het themapark idee, is nieuw, en achterlijk.
Via AT5 kun je lezen hoe het blijkbaar heel normaal wordt gevonden dat een vuilnisbak je een complimentje geeft als je je een keer als een beschaafd mens gedraagt. De Indische buurt moet het als eerst ontgelden omdat het daar waarschijnlijk zo'n grote pestbende is dat ze wel wat complimentjes kunnen gebruiken om ze van hun bank af te lokken.
Buurtbewoners noemen zwerfafval hun grote ergernis maar vertikken het blijkbaar om daar zelf iets aan te doen. Gemeente Efteling heeft nu de leiding en Hollebolle Gijs't die hele buurt helemaal de moeder tot ze die vuilnisbakken mollen en het weer een normale klerezooi is daar.
Woningcorporatie Eigen Haard en stadsdeel Oost zijn waarschijnlijk de hoofdverantwoordelijken voor dit ronduit debiele beleid. Als je nu gaat klagen bij hun loket mag je waarschijnlijk eerst drie ballen gooien op de blikken om wat stoom af te blazen en na je klacht aan een touwtje trekken, áltijd prijs!
Geef iedereen in die buurt een bezem in de hand en een paar flinke containers, werken ze samen en is goed voor de diversiteit waar Amsterdam zo op geilt. Achterlijk circus-beleid wordt niemand beter van.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten