'Criminele allochtone jongeren kiezen bewust blanke ouderen als doelwit - ze bevuilen niet hun eigen nest!'

'Criminele allochtone jongeren kiezen bewust blanke ouderen als doelwit - ze bevuilen niet hun eigen nest!'

Autochtone Nederlanders worden doelbewust tot onderwerp van misdaden gepleegd door allochtonen gemaakt, overvallen, geweld, berovingen... you name it. Dat beweert Leefbaar Rotterdam-raadslid Tanya Hoogwerf, die hierover ferm aan de bel trekt.

Dat ouderen een kwetsbare groep voor criminelen zijn, is helaas al sinds mensenheugenis een feit. Meedogenloze dieven roven de handtasjes van oude omaatjes, en kletsen zich een weg naar binnen via babbeltrucs. Waarna ze de voorraad sieraden plunderen.

Die eeuwenoude laffe vorm van criminaliteit is helaas weer actueel met de meedogenloze bloedprikbende. Een aantal inwoners van Lichtgetintië trekt door heel het land langs de deuren, en besteelt voornamelijk ouderen zónder zogeheten migratie-achtergrond. Tanya Hoogwerf van Leefbaar Rotterdam beschrijft in De Telegraaf de handelswijze:

"De partij komt via raadslid Tanya Hoogwerf met een initiatiefvoorstel om de autochtone oudere beter te beschermen. „Een steeds grotere groep ouderen wordt voor de leeuwen geworpen”, stelt de politica.

Gebaseerd op het Jaarrapport Integratie 2012 van het CBS stelt Hoogwerf dat ’in nagenoeg alle gevallen de allochtone daders het doelbewust gemunt te hebben op kwetsbare slachtoffers van buiten de eigen etnische groep’. „In de praktijk zijn dat voornamelijk autochtone en Aziatische Nederlanders op leeftijd.”

Onderzoek van Bureau Beke naar achtergrondkenmerken van slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven uit 2016 ondersteunt Hoogwerfs verhaal. Ze stelt dat daaruit blijkt ’dat autochtonen met 87 procent veruit de grootste groep slachtoffers vormen’."

Yikes! En wat gaat de burgemeester van Rotterdam - Ahmed Aboutaleb (PvdA) - daar aan doen? Nou, voorlopig helemaal niets. Hij ziet "geen reden voor een onderzoek naar de motieven van allochtone daders." Nou, lekker dan. Ondertussen worden onze ouderen opgelicht door malafide bloedprikkers. Omdat ze oud zijn, en niet de 'goede' huidskleur hebben. Een gotspe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties