Daar is 'ie dan eindelijk: de babybuik van Sabia Engizek

Daar is 'ie dan eindelijk: de babybuik van Sabia Engizek

De dag die je dacht dat niet meer zou komen is eindelijk... hier!

Enkele maanden geleden kondigde voetbalvrouw Sabia Engizek twee schokkende ontwikkelingen aan: de liefde met international Rafael van der Vaart was voorbij.. én ze was zwanger, en sindsdien heeft het leven van de 37-jarige brunette geen seconde meer stilgestaan.

Niet alleen kreeg ze de kans van haar leven doordat ze haar handtekening mocht zetten onder een lucratief modellencontract, maar ook kreeg ze te maken met een enorme aandacht van de pers. Niet iedereen wilde geloven dat Sabia echt zwanger was. Er was namelijk - zelfs na vier maanden zwangerschap - nog altijd geen babybuikje te zien. Van der Vaart eiste zelfs medisch bewijs dat zijn ex-vriendin in verwachting was, want zelfs hij begon het verdacht te vinden.

Aan het lange twijfelen kan nu een einde komen, want eindelijk is Sabi Engizek op de foto gezet mét haar zwangere buik. Ze prijkt nu op de cover van het Duitse societyblad Gala:

2,w=559,c=0.bildNiet alleen de foto verraadt toch een duidelijk ontluikende zwangerschap, maar ook de begeleidende tekst laat er geen onduidelijkheid over bestaan: "Hier is mijn babybuik!", staat er in het Duits.

Alle twijfels kunnen nu dus voorbij zijn, maar Sabia zit nog steeds wel met een verloren vertrouwen in de mensen om haar heen:

"Waarom gelooft niemand mij?", vraagt ze zich in het interview af. Eerder was er geen buikje te zien bij Sabia, die al halverwege de zwangerschap is. Toen ze eind september ook nog eens slanker dan ooit de catwalk betrad als model maakten Duitse media duidelijk niet langer te geloven dat ze in verwachting is. Ook de vader van het ongeboren kindje zou twijfelen.

Dat is nu dus - gelukkig voor moeder en kind - verleden tijd. Sabia kan zich vanaf nu voluit richten op een gezonde zwangerschap en hopelijk probleemloze bevalling!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties