DDS Poule des Vaderlands #3: Politici en BN’ers voorspellen uitslag Oranje – Noord-Macedonië

DDS Poule des Vaderlands #3: Politici en BN’ers voorspellen uitslag Oranje – Noord-Macedonië

Oranje vlaggetjes. Bron: Shutterstock: Door Sander van der Werf

Vanavond (18.00 uur deze keer) zal Oranje weer acte de présence geven tijdens de derde wedstrijd in de groepsfase van het EK Voetbal voor mannen. Na twee overwinningen rest in deze eerste EK-fase alleen nog tegenstander Noord-Macedonië. Dat zou appeltje-eitje moeten zijn, maar bij het elftal van Frank de Boer weet je dat maar nooit. Twee voorspellers van de DDS Poule des Vaderlands voorspelden de vorige wedstrijd helemaal goed: (La Vie) Jan Roos en Hendrikus Velzing. Zal dat deze keer wederom zo zijn of hebben de andere voetbalgokkers een verrassing voor ons in petto?

De opstelling van de ´DDS Poule des Vaderlands´ is nog altijd ongewijzigd en bestaat ook deze keer uit:

Fleur Agema (PVV), Richard de Mos (Hart voor Den Haag), Caroline van der Plas (BBB), Robin Pors (The Vengaboys), Henk Westbroek (Legend), (La Vie) Jan Roos, Wybren van Haga, Joost Eerdmans (JA21), Machiel de Graaf (PVV) en Hendrikus van Velzing (FVD).

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Alle kandidaten zijn het deze keer met elkaar eens: Oranje gaat deze wedstrijd hoe dan ook winnen! Volgens Caroline van der Plas gaat de leeuw nu steeds harder brullen en Richard de Mos ziet deze wedstrijd vooral als een warming-up voor de 1/8e finale: ¨Vandaag gaan we lekker warm draaien.¨

Fleur Agema (PVV)
4-2 voor Nederland

Richard de Mos (Hart voor Den Haag):
4-0 voor Nederland

Caroline van der Plas (BBB):
5-0 voor Nederland

Robin Pors (The Vengaboys):
3-2 voor Nederland

Henk Westbroek
2-0 voor Nederland

(La Vie) Jan Roos:
4-0 voor Nederland

Wybren van Haga:
3-0 voor Nederland

Joost Eerdmans (JA21):
3-0 voor Nederland

Machiel de Graaf (PVV):
4-0 voor Nederland

Hendrikus van Velzing (FVD):
4-1 voor Nederland

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties