De 10 meest hilarische (en controversiële) tweets van Trump in 2017 -- Deel IV

De 10 meest hilarische (en controversiële) tweets van Trump in 2017 -- Deel IV

Als je het geweldig vindt om te zien hoe linkse mensen doordraaien, nou, dan was 2017 echt geweldig. Met name Donald Trump zorgde er elke dag voor dat links he-le-maal gek werd. Hoe? Door gewoon af en toe iets te twitteren over een linkse bekendheid of een linkse hobby. De manier waarop -- recht voor zijn raap en grenzend aan het toelaatbare -- zorgde steeds weer voor hartaanvallen bij linkschen.Natuurlijk kon ik daar alleen maar van genieten.

Daarom hier de 10 meest hilarische en controversiële tweets van Trump in 2017 deel IV.

10. "Niemand gelooft toch dat een totaal onbekende journalist mijn belastingaangifte in handen heeft?"
Tijdens de verkiezingscampagne weigerde Trump inzage te geven in zijn persoonlijke financiën. Nee, zei hij keer op keer, hij zou zijn belastingaangifte niet publiek maken. Waarom zou hij, vroeg hij zich hardop af? Het is niet verplicht. Dus nee. Nee. NEE.

Helaas berichtte MSNBC that een journalist Trumps belastingaangifte van 2005 had ontvangen van een onbekende afzender. Trump was daar natuurlijk niet blij mee, en opende direct de aanval op de zender én de journalist. De journalist, schreef Trump, zou een totaal onbekende man zijn. NEPNIEUWS!

Nou is de journalist in kwestie, David Cay Johnston, een Pulitzer Prize-winnaar en weet journalistiek Amerika dus wel degelijk wie hij is, maar puur en alleen omdat links weer eens doordraaide door Trumps tweet hoort deze tweet in onze lijst:

9. Snoop Dogg is een domme loser!
Trump is ook niet te beroerd om regelmatig commentaar te geven op culturele iconen. Zo moest rapper Snoop Dogg het ontgelden nadat die een idiote clip had opgenomen waarin hij zogenaamd een clown die gekleed was als Trump doodschoot. Trump:

8. Trump pakt Merkel even aan
Op 18 maart liet Trump weten dat de mainstream media belachelijk nepnieuws aan het verspreiden waren over zijn ontmoeting met Angela Merkel. Volgens de media was het één grote faalactie.

Helemaal niet, twitterde Trump, het was hartstikke gezellig! Maar ja, nu we het er toch over hebben: Duitsland betaalt VEEL TE WEINIG voor de NAVO. Daar moet Merkel maar iets aan doen. En snel een beetje.

Heeft hij gelijk? Yep, honderd procent. Europa profiteert al jaren van Amerika. Dat kan zo niet langer.

7. De Democraten gebruiken Rusland als een excuus!
Niks geen inmenging, niks geen "collusion." De Democraten gebruiken Rusland alleen maar als Zwarte Piet omdat Trump de verkiezingen heeft gewonnen. Oh ja, en dát de Democraten verloren is echt hilarisch; ze hadden allemaal voordelen!

6. Zal ik de faalhazen van de New York Times anders maar aanklagen?
Eén van Trumps favoriete vijanden is de New York Times. Deze linkse krant -- die totaal onterecht nog altijd bekendstaat als een kwaliteitskrant in Nederland -- komt regelmatig met verhalen over Trump die niet kloppen en ook nog eens bijzonder negatief zijn voor de president. Op 30 maart had Trump daar genoeg van. Misschien, opperde hij op Twitter, moest hij de wet maar veranderen zodat de NYT kan worden aangepakt.

Ja, je ziet goed dat Trump bijna 26.000 reacties kreeg op deze tweet. Vaak van conservatieve Amerikanen die dat wel zagen zitten, maar ook van linkse gekkies die a) dachten dat hij het serieus meende en b) hun favoriete krant automatisch beschermden, hoeveel nepnieuws de NYT ook publiceert.

5. Als China ons niet helpt met Noord-Korea doen we het zelf wel!
Hoewel Barack Obama als president overal raketten liet landen zijn linkse mafketels ervan overtuigd dat Trump niet kan wachten om een ander land de oorlog te verklaren. Ze maken zich met name 'zorgen' over zijn harde woorden over Noord-Korea. Blijkbaar moet hij de dwerg-dictator die dat land onderdrukt behandelen als een hoogbejaarde dame.

Nou, daar denkt Trump nét een beetje anders over:

4. "Ik heb ongelooflijk veel respect voor vrouwen."
Je zou denken dat dit alles behalve een controversiële tweet is, maar hé, het is 2017 he. Als hij tweet dat hij respect voor vrouwen heeft gaat links dus sowieso los. Klik maar op de link naar de tweet en zie alle reacties eronder. Ongelooflijk. Links is écht knettergek.

3. "Door Obama lopen er 122 jihadisten vrij rond!"
Als iets not done is in Amerika tegenwoordig dan is het kritiek uiten op Barack Obama. Hoewel diens presidentschap één grote faalactie was hebben de linkse media hem tot heilige benoemd.

Trump denkt daar net een beetje anders over. Zo pakt hij Obama eerder dit jaar aan omdat die meer dan honderd Guantanamo Bay-gevangenen vrij zou hebben gelaten... waarna die extremisten meteen wéér aan het plunderen sloegen:

2. "De falende New York Times en CNN zijn één grote grap geworden. Triest!"
Hoewel ik het qua beleid lang niet altijd eens ben met Trump (hij is een populist, ik ben een libertarische conservatief) blijf ik het geweldig vinden als de Amerikaanse president losgaat op de mainstream media. Als iemand toorn verdient zijn zij het. Jarenlang hebben ze alles wat maar enigszins rechts is weggezet als nazistisch en racistisch. Dat soort gezeik hoeven we niet meer te accepteren. En Trump neemt daarin het voortouw.

1. "De dreiging van radicaal-islamitisch terrorisme is echt"
Als je links écht tegen je in het harnas wilt jagen moet je de term "radicaal-islamitisch terrorisme" gebruiken. Je hoeft dat maar één keer te doen en linksgekkies hebben het er jaren over.

Natuurlijk is dat precies wat Trump met enige regelmaat doet:

Boem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties