De dictatuur van de politieke correctheid is gearriveerd: GroenLinks en PvdA willen Voetbal Inside kapotmaken

De dictatuur van de politieke correctheid is gearriveerd: GroenLinks en PvdA willen Voetbal Inside kapotmaken

De politieke correctheid wordt steeds dictatorialer.

Als je wilt weten wat de ware aard is van politiekcorrect Nederland, zoek dan niet verder dan dit nieuws via het Parool:

PvdA en GroenLinks scharen zich achter de oproep van COC Nederland en het Transgender Netwerk Nederland aan sponsoren van Voetbal Inside om de samenwerking met het programma op te zeggen... Maar de twee bedrijven besloten zich uiteindelijk toch niet terug te trekken als sponsor. Het COC en TNT "zijn klaar met de trieste trans- en homofobie" in het programma en willen met spoed in gesprek met RTL en de sponsoren.

"Blijkbaar zijn ze met hun ideeën over transgenderpersonen en homo's diep in de vorige eeuw blijven hangen," huilen de organisaties. "En na het zoveelste incident krijg je de indruk dat dat ook niet meer gaat veranderen."

Nee, en dat hoeft ook helemaal niet, beste activisten. In Nederland hebben we namelijk iets als "de vrijheid van meningsuiting." Niet iedereen hoeft jullie opvattingen te delen.

Het meest belachelijke is nog dat het hier om grappen gaat. De organisaties weten helemaal niet of Derksen, Genee en Van der Gijp echt iets tegen transgenders en homoseksuelen hebben. Sterker nog, ik kijk de show regelmatig en ik krijg de indruk dat het ze helemaal niet uitmaakt wie seks heeft met wie, en wie wat voor pruik op heeft.

Trouwens, "tolerantie" betekent niet dat je geen grappen meer mag maken. Humor hoort bij het leven en maakt het leuk. Mensen die dat niet accepteren zijn zo geobsedeerd met zichzelf en nemen zichzelf zo serieus dat het éng is.

En dat brengt me bij de PvdA en GroenLinks:

De PvdA schaart zich achter de oproep van de twee belangenorganisaties, zo laat het roze netwerk van de partij op Facebook weten.

De socialisten willen van emancipatieminister Ingrid van Engelshoven weten of er wel genoeg wordt gedaan aan de bestrijding van homo- en transfobie in Nederland. Ook GroenLinks laat weten zich aan te sluiten bij de kritiek het COC.

Ze willen dus dat het kabinet zich gaat bemoeien met de inhoud van televisieprogramma's op commerciële zenders. Dit is buitenproportioneel en zelfs kwaadaardig.

Het is tijd voor niet-politiekcorrect Nederland om massaal in verzet te komen tegen deze pc-gekte. Dat extreemlinkse activisten belachelijke opvattingen hebben soit. Maar dat ze die opvattingen vervolgens aan ieder ander opleggen is écht onacceptabel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties