De nieuwste beul van ISIS: moddervette jihadist onthoofdt 'ongelovige' man

De nieuwste beul van ISIS: moddervette jihadist onthoofdt 'ongelovige' man

Een paar weken na de vangst van de 'Bulldozer' heeft ISIS al een nieuwe dikzak gerekruteerd.

Een maand geleden berichtte De Dagelijkse Standaard dat een beruchte ISIS-beul bijgenaamd 'de Bulldozer' was gepakt door het Syrische leger. De moddervette terrorist viel op door zijn enorme postuur en nietsontziende wreedheid. Nu lijkt het erop dat ISIS een vervanger heeft gevonden voor de obese beul: in nieuwe beelden is een andere dikzak te zien, die helaas net zo wreed is als de Bulldozer.

Dit was de Bulldozer:

NINTCHDBPICT000248443880

En dit is zijn vervanger:

NINTCHDBPICT000248449089

De identiteit van de dikke beul is onbekend, maar het is duidelijk dat hij zijn brute kracht inzet voor de meest walgelijke doeleinden. Nieuwe beelden laten zien hoe hij een man onthoofdt die beschuldigd wordt van 'ketterij'. Eerst leest de beul de aanklacht voor, terwijl honderden mensen toekijken. Daarna pakt hij zijn zwaard en hakt hij het hoofd van de arme man in één zwaai van zijn romp.

Hopelijk eindigt deze dikzak straks net als de Bulldozer: die terrorist werd gepakt door het Syrische leger en halfnaakt achterop een truck gegooid. Waarschijnlijk is hij nu dood, of ligt hij weg te rotten in een kleine, kille cel. Het is de enige straf die goed genoeg is voor de beesten van ISIS.

34D2B6AE00000578-3620037-image-a-1_1464793331423-2

Lees meer over:
executie ISIS Jihadisten beulen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer