Schaamteloze NS begint aan een nieuw seizoen... en Pauw wil foto's en video's zien

Geen categoriesep 04 2017, 11:00
Recorddrukte op komst!
Dat wordt leuk vandaag: de Nationale Spoorwegen beginnen aan een nieuw seizoen. En je weet wat dat betekent: druk, druk, druk.
Omdat de NS zelf waarschuwt dat er waarschijnlijk recorddruktes op komst zijn is het tv-programma Pauw begonnen met een actie: treinreizigers worden aangemoedigd om video's en foto's te maken van hun treinreis en die te delen met het programma.

De redactie van Pauw is benieuwd hoe jij je treinreis maandag ervaart. Staand of zittend? In een kolkende mensenmassa? Of valt het allemaal reuze mee? Fotografeer of film je treinreis, mail het resultaat naar [email protected], en wie weet ben jij maandagavond wel te zien in onze uitzending.

In mijn jongere jaren reisde ik elke dag met de trein en in de spits was het elke keer weer vreselijk. Nooit genoeg wagons. Nooit een zitplek. Sterker nog, er was maar nauwelijks ruimte om te staan. Als het in de tussenliggende jaren nog erger is geworden is het tegenwoordig écht onmenselijk.
We mogen het vast niet zeggen, maar dit soort beelden lijken verdacht veel op dit soort foto's. Dat zal heel politiek incorrect zijn, maar daar heb ik lak aan. De manier waarop de NS omgaat met zijn passagiers is simpelweg inhumaan. De 'customer care' van de jaren 40-45 zijn overduidelijk in het DNA gebleven van dat fop-spoorwegbedrijf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten