De slachtoffers van Greenpeace (met video)

Geen categorieokt 18 2011, 10:26
Een Amerikaanse consumentengroep heeft genoeg van het politieke activisme van Greenpeace.
Daarom heeft de consumer alliance for global prosperity een schitterende video geproduceerd, waarin men werkelijk de vloer aanveegt met de Gaia-aanbidders.
Het zal Nederlandse lezers ongetwijfeld opvallen dat de video behoorlijk agressief is. Nou, dat klopt. De reden daarvoor is ongetwijfeld dat Greenpeace zelf ook bijzonder agressieve tactieken gebruikt om haar doelen te bereiken.
Wat deze video duidelijk maakt is dat Greenpeace niet zozeer een milieuorganisatie is, als wel een groep van, voor en door anti-globalisten en anti-kapitalisten. Ze staan derdewereldlanden in de weg, niet omdat hun economische ontwikkeling slecht zou zijn voor het milieu, maar omdat zij alleen welvarender kunnen worden door gebruik te maken van de mogelijkheden die globalisatie hun biedt.
Wanneer houdt de staat nou eindelijk op deze criminele, marxistische groep te financieren (door middel van de Postcode Loterij)?
Als je trouwens op zoek bent naar meer informatie over Greenpeaces activiteiten, lees dan even de artikelen op deze website.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten