De Telegraaf verklaart Henk Bleker definitief de oorlog

Geen categoriejan 21 2012, 15:14
Waar is De Telegraaf in vredesnaam mee bezig?
De Telegraaf: de krant die niet aan normen en waarden doet. Waar immoreel gedrag de norm is en waar losbandigheid wordt verheerlijkt.
Die krant - die geen genoeg kan krijgen van hoererende ex-turnsters en losgeslagen figuren die alles neuken dat lost en vast zit - heeft staatssecretaris Henk Bleker nu opeens de oorlog verklaard. Waarom? Nou, hij heeft zomaar het lef om een monogame relatie te hebben met een jongere vrouw. Dat mag niet. Nee, niet in het moderne Nederland.
Ik bekritiseerde De Telegraaf gisteren al even, maar ze maken het vandaag zowaar nog bonter. Eerst publiceerden ze dit korte verhaal met de titel "Bleker ongeschikte partijleider CDA".
Vervolgens werd "Bleker op het matje" online gegooid. De staatssecretaris moest, aldus De Telegraaf, bewijzen dat zijn vriendin Barbara zelf ook uitgenodigd was in Berlijn. Was dat niet het geval dan mocht zij namelijk niet zomaar meereizen. Ja, zowel de premier als vice-premier Maxime Verhagen "eisten tekst en uitleg":

De twee bewindslieden eisten tekst en uitleg van Bleker over de reis. Zo moest hij de uitnodiging overleggen van zijn partner, de 26-jarige NRC-journaliste Barbara Rijlaarsdam, waaruit bleek dat ze persoonlijk was uitgenodigd voor de dienstreis naar Berlijn.

Ik kan me er iets bij voorstellen dat de Volkskrant of Trouw met dit soort flauwekulverhalen komen, maar waarom probeert De Telegraaf Bleker in godsnaam kapot te maken? Gisteren stelde ik deze vraag ook; niemand kon mij een goed antwoord geven. Misschien dat er vandaag een Telegraaf-journalist meeleest en tekst en uitleg kan geven? Als rechtse blogger en lezer heb ik mijn buik namelijk wel vol van dit soort laaghartige aanvallen op de staatssecretretaris.
Overigens is het wel typerend dat een dergelijke relatie - die legaal en alles behalve immoreel is - in Nederland tegenwoordig op kritiek kan rekenen. Barbara is een flink aantal jaren jonger, maar dat is het dan wel. Voor de rest is er niets bijzonders te melden aan deze relatie, die buitengewoon serieus lijkt te zijn. Je moet wel van erg slechte huize komen om dat onacceptabel te vinden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten