De vlag gaat uit bij Kick Out Zwarte Piet: 'Ik huil tranen van vreugde. We gaan door tot NL zwarte piet-vrij is. Help mee!!!'

Geen categoriesep 17 2019, 15:15
De links identitaire en Nederlandhatende whappies van Kick Out Zwarte Piet roepen de overwinning uit. De nationale intocht van Sinterklaas zal alleen nog maar bestaan uit Pieten met roet vegen. Hiermee is de doodsteek gegeven aan een traditie die zijn moderne vorm kent sinds 1850. Een overwinning of toch eerder een opmars naar ergere conflicten in deze lopende cultuurstrijd?
Voor Jerry Afriyie kan het jaar niet meer stuk, de identitaire antifascisten hebben gewonnen. De leider van Kick Out Zwarte Piet is in complete euforie.

Een historische dag voor het land en een grote overwinning voor alle mensen die snakken naar een sinterklaasfeest dat alle kinderen blij maakt

Dankzij NTR zijn Zwarte Pieten nu taboe, wat dit in werkelijkheid zal betekenen is dat we parallellen feesten gaan krijgen. Enerzijds de deugmens uit de Randstad en anderzijds mensen die zich niks aantrekken van de deugpolitie.
Is dit waar we naartoe willen als samenleving? Compleet van elkaar gescheiden leven omdat een paar mensen menen dat onze cultuur 'fout' is?

Het is ook een overwinning voor iedereen die deze traditie niet verloren wil zien gaan, maar juist wil zien voortbestaan. Ik denk dat we vandaag een grote stap in die richting hebben gemaakt."

Als het aan Afriyie ligt wel, die is voorlopig ook nog niet van plan om te stoppen. Ongeveer 90% van Nederland zal nog wel intochten houden met Zwarte Piet, hierdoor is Afriyie dus nog lang niet van plan om te stoppen. Ieder lokaal feest zal eraan moeten geloven; het is over en uit met Zwarte Piet.

De landelijke intocht -dit jaar in Apeldoorn- is maar één van de intochten. Bij andere intochten die nog steeds gepaard gaan met zwarte pieten zal mijn actiegroep blijven proberen onze stem te laten horen."

Wat we dus kunnen verwachten? Nog meer hoogoplopende spanningen bij een kinderfeest. Te triest voor woorden helaas.
https://twitter.com/TheRebelThePoet/status/1173902141515337736?ref_src=twsrc%5Etfw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten