Deel Haagse raad roept Van Aartsen terug

Geen categorieaug 12 2014, 16:29
Vanwege alle commotie in de Schilderswijk.
Ex PVV'er Richard de Mos heeft het initiatief genomen voor een extra raadsvergadering naar aanleiding van de voortdurende ongeregeldheden en gepleegde strafbare feiten in de Haagse Schilderswijk. De Mos vindt dat de burgemeester dat niet kan overlaten aan zijn plaatsvervanger, omdat de zaak te ernstig is. Van Aartsen is echter op vakantie. De Mos:

"Het is van groot belang dat de burgemeester hierbij aanwezig is. We laten ons niet afschepen met een locoburgemeester''.

Elf raadsleden steunen de oproep. Naast De Mos zelf, de fractie van de PVV, die al eerder had aangedrongen op een terugkeer van Van Aartsen, en twee leden van de SP. Volgens De Mos heeft het gemeentebestuur gefaald in de optredens tegen demonstranten, onder meer door te stellen dat bij de Gaza-demonstratie geen grenzen zouden zijn overschreden en niet is opgetreden tegen IS-sympathisanten in de Schilderswijk.
Het wordt inderdaad de hoogste tijd dat Van Aartsen stopt met verstoppertje spelen. Nu 11 van de 45 leden van de raad zijn aanwezigheid eisen, moet hij wel, zou je denken. En warempel, hij komt terug!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten