Deense overheid over misdaad door 'migranten': 'Ergste situatie sinds de Tweede Wereldoorlog'

Deense overheid over misdaad door 'migranten': 'Ergste situatie sinds de Tweede Wereldoorlog'

De rechtsstaat staat op het punt van imploderen in Denemarken. Dit komt doordat 'low-tech-jihad' en bendes migranten de straten overnemen. De Deense overheid is verbaasd. Dat zou het niet moeten zijn.

Steeds meer Denen maken zich grote zorgen over wat er in hun land gebeurt. Niet zo gek. Er zijn de afgelopen tijd namelijk duizenden 'incidenten' gemeld van auto's wiens banden waren los geschroefd, grote blokken die van viaducten op auto's werden gegooid, en dunne ijzerdraden die over fietspaden werden gehangen met de duidelijke bedoeling om onschuldige voorbijgangers serieus te verwonden. Oh ja, en in de maand juni werden er zo'n 150 auto's in de fik gestoken.

In bijna alle gevallen blijken de daders uit de zogenaamde MONAP-landen te komen (Midden-Oosten, Noord-Afrika, Pakistan).

En dat is nog niet alles. Ook zijn er bendes 'migranten' die voor de lol het vuur openen op Denen die lekker aan het winkelen zijn. Drie mensen zijn neergeschoten in wat Robert Spencer "oefeningen" noemt. Aangezien alle gewonden jonge mannen waren waarschuwt de Deense overheid mannen van tussen de 17 en 25 jaar oud nu om openbare plekken in Kopenhagen voorlopig maar niet te bezoeken.

Preben Bang Henriksen, woordvoerder van de Deense meerderheidspartij die ook in de regering zit, Liberal Venstre, is geschokt door de plotselinge implosie van de rechtsstaat:

"We hebben sinds de Tweede Wereldoorlog niet zulke waarschuwingen gehad van de politie. Het is etotaal onacceptabel."

Zelfs de woordvoerster van de Sociaal-Democraten, Trine Bramsen, moet toegeven dat de liberale overheid gelijk heeft. Zij noemt de huidige situatie niets meer of minder dan "een catastrofe."

In een ultieme poging om de boel weer in de hand te krijgen heeft het Deense parlement besloten om het leger in te zetten. In eigen land dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties