Democratische Partij lijdt aan hoogmoedswaanzin: daagt Rusland, Trump en WikiLeaks

Geen categorieapr 20 2018, 20:00
De Democraten in de Verenigde Staten denken een 'meesterzet' te maken door Rusland, het campagneteam van Trump en WikiLeaks voor de rechter. Het laat eerder zien hoe zeer de Democratische Partij het gevoel met de realiteit verloren heeft. Door deze partijen aan te klagen toont de partij zich een slechte verliezer.

De Amerikaanse Democratische Partij daagt Rusland, het campagneteam van president Trump en de klokkenluiderswebsite WikiLeaks voor de rechter voor het verstoren van de presidentsverkiezingen in november 2016. Volgens de Democraten hebben deze partijen samengewerkt om hun kandidaat Clinton dwars te zitten, zodat Trump de verkiezingen zou winnen.

Dat zou onder meer zijn gebeurd door computers van de Democraten te hacken. De Russen zouden zo in bezit zijn gekomen van e-mailverkeer van de Democraten, dat in juli 2016 via WikiLeaks naar buiten werd gebracht.

Het betreft een civiele zaak, waarin de Democraten een schadevergoeding van miljoenen dollars zullen eisen.

Jongens, wanneer begrijpen de Democraten dat het voornamelijk lag aan de persoon van Hillary Clinton en haar ideeën? Alles wordt extern gezocht en er is geen schrijntje zelfreflectie. Als dat er is dan gaan ze naar hun 'roots' en gaan ze praten over racisme en de dominantie van blanken in de Amerikaanse maatschappij. Met deze retoriek isoleert de partij zichzelf nog meer.
Er is natuurlijk geen kans dat de partij dit wint, want de zaak is immens groot. Daarnaast is dit eerder een campagnestunt dan een echt juridisch middel. Deze cultuur van 'aangifte doen in de politiek' waait over van de VS naar Nederland, dit is een voorbeeld daarvan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten