Den Haag zelfislamiseert verder: weigert islamitische school met gescheiden gymlessen aan te pakken

Geen categoriejun 15 2017, 17:00
Hoewel half Nederland er schande van spreekt, ziet de gemeente Den Haag geen enkele reden om zich ook maar enigszins te bemoeien met de islamitische school die jongens en meisjes scheidt tijdens de gymlessen.
Nederland islamiseert, en Den Haag loopt graag voorop bij deze landelijke trend, blijkt maar weer. Dinsdag werd bekend dat bij minstens één van de scholen van de islamitische scholenstichting Yunus Emre in Den Haag gescheiden gymlessen voor jongens en meisjes gegeven worden. Wie denkt dat dát bij het huidige Nederland hoort, heeft het niet helemaal begrepen, maar de gemeente ziet geen enkele reden om op te treden.
Meteen na het bekendmaken van het schokkende feit reageerde de Haagse PVV-fractie fel, met raadslid Elias van Hees voorop:

De PVV in de Haagse gemeenteraad maakt zich kwaad over de gescheiden gymles: ,,Dit zijn smoesjes'', fulmineert PVV-raadslid Elias van Hees. ,,Dit gelooft toch geen hond!? Deze middeleeuwse school moet gesloten worden.''

Met die "smoesjes" refereert hij naar de knettergekke verklaring die het schoolbestuur deze week gaf. Hadden ze gewoon gezegd dat het vanuit hun islamitische achtergrond haram - verboden en zondig - was om jongens en meisjes samen te laten gymmen, was dat tot daaraantoe geweest. In plaats daarvan kwamen ze echter met een slappe smoes dat de reden hiervoor "fysiologische verschillen tussen jongens en meisjes" en "roosterproblemen" waren. Ja hoor: alsof het niet makkelijker is om één groep kinderen in te roosteren dan twee aparte.
Vanzelfsprekend liet dit raadslid het er niet bij zitten, en nam hij zich voor de betreffende wethouders bij het eerste treffen aan te spreken op het feit dat een krankzinnige school als deze duizenden euro's aan subsidie krijgt van de gemeente Den Haag. Hij kreeg echter - eigenlijk was het al te verwachten - nul op het rekest:
Nou, dat lijkt me een heldere zaak. Den Haag vertikt het om ook maar iets te verbeteren aan de discriminerende situatie die er op deze school bestaat, en pompt er als beloning ook nog eens uw belastingcentjes in om deze boel in stand te houden. De zelfislamiseringstrein dendert vrolijk verder.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten