DENK: militairen moeten niet zeuren, verplicht luisteren naar islamitische gebedsoproep voor iedereen!

Geen categoriesep 26 2016, 12:00
Tunahan Kuzu heeft een video online gezet van een Nedermarokkaanse vlogger die zegt dat Nederlandse militairen niet zo moeten zeuren dat ze regelmatig geconfronteerd worden met een islamitische gebedsoproep.
"Deze militairen hebben echt hulp nodig," zegt Salahaddine, omdat de moskee stelt dat de gebedsoproep "al vier maanden" niet rondgezongen is. Heel gek, maar zelfs als dat waar is begrijpen de militairen dat dit zomaar weer kan komen. Dat willen ze dus niet. Wat is er erg aan om duidelijk te maken dat je dat absoluut niet wilt? Maakt niet uit natuurlijk! "Elitekorps, getrainde, geharde zware boys, die alles aan kunnen... hoe kunnen deze mannen dan helemaal psychisch worden van een moskeetje naast een kazerne?" vraagt Selahaddine.
Lekkere manier om over de mannen te praten die jou en mijn veiligheid beschermen, Selahaddine. Wees trots op jezelf! Jij zit veilig, doet geen fluit voor Nederland, maar wel roepen dat mensen die hun leven letterlijk geriskeerd hebben voor ons niet zo moeten zeuren!
Wie denk je eigenlijk dat je bent, naar mannetje?
Triest, natuurlijk, maar het ergste hieraan is dat Tunahan Kuzu deze video, waarin onze militairen bespot worden, lekker online heeft gezet. Blijkbaar vindt hij het volkomen normaal dat het Korps Commandotroepen op zo'n manier geschoffeerd wordt. Want ach, dat zijn geen Nederturken -- of in ieder geval geen Nederturken die Kuzu's islamistische agenda delen. En dus mogen ze best kapot worden gemaakt.
Graag zelfs!
Wat is deze man een enorme schande voor Nederland. En wat is het dieptriest dat Kuzu na de verkiezingen van volgend jaar vrijwel zeker terugkomt in de Tweede Kamer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten