DENK ontkent alle betrokkenheid bij PVV-lastercampagne

Geen categoriejun 20 2018, 16:00
'Nothing to see here, move along.' Zo klonk het eigenlijk op de persconferentie van DENK waar zij alles ontkennen en een magere uitleg geven over wat er nou precies is gebeurd.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=J8ChGNJNBPg&feature=youtu.be[/embed]
Farid Azarkan beweert dat hij in 2016 door Eduard Nandellal is benaderd. Deze man zou DENK een geweldige partij vinden (hier zouden al alarmbellen moeten gaan rinkelen, maar oké). Hij biedt aan om wat voor de partij te willen doen en wordt zelfs lid. Na enige uitleg die voor Azarkan te moeilijk is, komt het erop neer dat Nandellal banners kan maken voor de partij. Oké, leuk, niet heel bijzonder verder.
Vervolgens 'test' deze vent zijn banners 'ergens in Scandinavië', want dat is blijkbaar heel normaal met Nederlandse banners, en laat hij zijn werk zien aan de DENK-boys. Die vinden het maar niks en willen dat het eraf wordt gehaald. Daarmee is voor de heren de kous wel af. Nu maakt iedereen natuurlijk weer ophef om niks volgens de heren en kunnen ze weer het slachtoffertje spelen.
Even voor de duidelijkheid, het is niet normaal (of überhaupt nodig) om banners te testen in het buitenland. Het zijn gewoon plaatjes van een bepaald formaat waar soms een hyperlink aan wordt geplakt. Nandellal had dus ook gewoon een wit blok als banner kunnen testen zonder direct de PVV te proberen zwart te maken. Wat een slap gelul.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten