Nieuw migratieplan PvdA: véél meer geld naar vluchtelingenhulp, de zwaksten eerlijk verdelen en vermengen in de wijk!

Geen categoriejun 20 2018, 15:00
De PvdA doet wederom een gooi naar politieke relevantie en, omdat ze totaal geen introspectie vertonen, gaat het natuurlijk weer faliekant mis! Ze komen op de proppen met een 10-punten migratieaanpak. Let's see:
Asscher stelt dat er zo'n 60 miljoen vluchtelingen zijn die binnen de kortste keren richting Europa willen reizen. Zij vluchten voor oorlog, klimaatverandering of armoede. In plaats van ze de toegang te weigeren wil de PvdA 'de achterliggende oorzaken' aanpakken. Meneer stelt dan ook in punt 1 een 'Marshallplan voor Afrika' voor. Zeg maar ontwikkelingshulp op steroïden maar nu écht. We tellen verder:
2. 'Europees investeringsprogramma' - Bouwt hier op voort door met het geld ook daadwerkelijk iets te bouwen.
3. 'Terugkeerbeleid' - Stelt dat mensen die geen hulp nodig hebben toch écht terug moeten (joh).
4. 'Regiobescherming' - Is gewoon een opvangkamp in de regio gefinancierd door de VN en de EU.
5. Laat de zwakste vluchtelingen toe.
6. 'Vluchtelingen plafonds' - Betekent meer vluchtelingen als er meer nood is.
7. Vluchtelingen eerlijk verdelen anders wordt je EU-subsidie gekort (lol).
8. Vluchtelingen gaan de Nederlandse waarden accepteren (zoals nu ook prima werkt, ahem).
9. Investeren in integratie (beetje laat mee hè?).
10. 'Aanpak segregatie' Lekker de bevolking mengen in de buurt en op school.
Het is dus vooral weer gewoon op de oude tour verder gaan. Veel geld weg pissen naar landen waar 'afspraken' mee worden gemaakt die ze uiteindelijk niet na blijken te komen en ondertussen maar verder meebuigen met de hordes die deze kant uit zullen komen omdat PvdA en andere linkse partijen de ballen niet hebben om praktische beslissingen te nemen en in plaats daarvan vast blijven houden aan hun moralistische toontje omdat dat goed scoort bij de Henriëtte's en Wilma's op Facebook die allemaal werken bij 'Trotse mama' en rechts en moeilijke beslissingen 'een beetje eng' vinden.
Dus, PvdA: schrap die Asscher eens van de lijst, kijk eens goed en oprecht naar waarom het zo misgaat bij jullie partij en schroef je idealen eens wat meer bij richting de realiteit want zo gaan die zetels die je nu hebt straks ook gewoon door de helft!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten