DENK op jacht naar 'laaghangend fruit' in ghetto's als De Bijlmer

DENK op jacht naar 'laaghangend fruit' in ghetto's als De Bijlmer

Dit is hoe DENK over haar eigen achterban denkt.

Goh, is er nog een meer laagdunkende manier om je uit te laten over je eigen potentiële achterban?

"Oh, wij zijn vooral op zoek naar laaghangend fruit. Je weet wel, mensen die gemakkelijk op te rapen zijn omdat ze zwak, niet bijster intelligent, en gemakkelijk te manipuleren zijn! Ja, daar zien we wel wat in!"

Daar komt dit ongeveer op neer. En DENK is er nog trots op ook.

Dat is hilarisch, maar ook zorgwekkend. DENK geeft namelijk ook toe dat de strategie er bewust is om verschillende gemeenschappen in de Nederlandse samenleving tegen elkaar op te zetten... en vervolgens tegen elkaar uit te spelen.

Geen wonder dat leider Tunahan Kuzu bewust de antisemitische, anti-Israël kaart speelt met allerlei samenzweringstheorieën en aanvallen op de enige joodse staat ter wereld; aanvallen die ze niet richten op vrouwenonderdrukkende, homo-vermoordende islamitische regimes.

Dit is een buitengewoon gevaarlijke club. Daarom is het ons officiële doel om deze partij van, voor en door miezerige mannetjes en vrouwtjes de komende tijd kapot te maken. We zullen er alles aan doen om deze partij te ontmaskeren en heel Nederland te laten zien wie Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk en Sylvana Simons werkelijk zijn.

DENK moet kapot. Vandaag nog.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties