snapshot

Deze 9-jarige Frozen-fan werd geboren met maar één hand. Daar konden deze helden wel wat mee..

Geen categoriejul 10 2016, 9:00
De negenjarige Karissa Mitchell kan haar geluk niet op, nu een groep weldoeners haar heeft voorzien van iets dat zowel haar grootste handicap als haar grootste passie wist te verenigen in het mooiste cadeau van haar leven.
Uitzinnig was ze, de negenjarige Karissa Mitchell toen ze onlangs voor het eerst met haar rechterhand een sinaasappel kon oppakken. Voor de meeste mensen is dat geen bijzondere prestatie, maar bij Karissa ligt dat anders: zij werd geboren met maar één hand. En al negen jaar gaat ze door het leven met alleen een bruikbare linkerhand.
Dat is, totdat de helden van E-NABLE het vrolijke meisje ontmoetten. Zij kwamen daar al spoedig achter het feit dat Karissa één grote passie in leven heeft: Frozen. Ze besloten om dit jonge meisje dus het cadeau van haar leven te geven: een hand-prothese. Helemaal vormgegeven aan de hand van - hoe kan het ook anders! - haar favoriete Disney-film:
Karissa kan er nu eenvoudige dingen mee doen, zoals het oppakken van voorwerpen of het doorgeven van dingen aan haar andere, 'goede' hand. Karissa zelf is er heel erg blij mee:
"Het voelt alsof ik een echte hand heb, maar het is extra cool vanwege het licht!"
En ook haar ouders kunnen hun blijdschap niet bedwingen: haar vader noemde het moment dat zijn dochter gewoon een sinaasappel kon oppakken 'onbetaalbaar'. Dit is inderdaad heel mooi gedaan door de helden van E-NABLE!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten