Deze boer probeerde een varken te onthoofden. Toen hij de bijl omhoog hield, gebeurde er echter iets onverwachts..

Geen categoriejan 14 2016, 9:00
Het laatste uurtje van dit brave boerderijdier lijkt geslagen te hebben als de boer met een bijl begint te zwaaien. Het roze knorbeest lijkt echter over een flinke dosis positieve karma te beschikken.
Dit arme varken denkt dat hij zeer binnenkort moet aankloppen op de poort van de biggenhemel als de eigenaar van hem ineens ten tonele verschijnt met een grote bijl. Als hij die ook nog eens hoog boven het ongelukkige dier heft, weet het varken dan ook pas écht dat het einde nabij is.
Maar als er even later dan een lichaam op de grond ploft, blijkt het niet van het varken te zijn. De boer die het beest poogde te onthoofden, was namelijk zélf degene die onderuit ging:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/varkenonthoofder.mp4"][/video]
Wat er gebeurde nadat het filmpje eindigde is helaas niet bekend. Ik hoop echter dat de boer zijn lesje geleerd heeft, en snapt dat hij dit bijzondere varken met rust moest laten. Of is één bijl in je nek nog niet voldoende om vernederd te worden?!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten