Deze buurjongens aarzelden geen moment toen ze een gebouw waar een baby en een peuter waren in de brand zagen vliegen

Deze buurjongens aarzelden geen moment toen ze een gebouw waar een baby en een peuter waren in de brand zagen vliegen

Jeremiah en Isiah waren gewoon filmpjes aan het kijken en games aan het spelen, toen ze ineens een naar luchtje roken: het kwam uit het huis van de buren. En daar waren een baby en een peuter.

Zo ben je gewoon twee kinderen die na schooltijd computerspelletjes aan het spelen waren, en zo ben je ineens de helden van het dorp: het overkwam de 10-jarige Isiah en de 11-jarige Jeremiah die gewoon en rustig in hun eigen wereldje waren toen ze - letterlijk - onraad ruikten. Een kleine inspectie later bleek dat het van het huis van de buren kwam - waar nog een baby lag te slapen, en een peuter aan het spelen was.

De meeste kinderen zouden bang zijn, maar niet deze twee vriendjes. Ze gingen snel naar het brandende huis toe en haalden de twee jongen kinderen eruit. Jeremiah's moeder is maar wat trots:

"Ze hebben iets gedaan waar een volwassen man nog een keer over zou nadenken. Zij dachten er duidelijk niet twee keer over na. Ze waren erg heldhaftig!"

De twee jongens zelf blijven ondanks hun goede daad heel bescheiden:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/2-boys-rescue-young-children-from-burning-home-in-Florida.mp4"][/video]

.

Dankzij het snelle en moedige ingrijpen van Jeremiah en Isiah zijn zowel de twee buurjongens, als de baby en de peuter allemaal nog in leven. Gelukkig maar!

Lees meer over:
baby's jongens brand peuter helden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties