Deze folderbus in een tankstation was altijd leeg. Wacht tot je ziet wat deze held er instopt

Deze folderbus in een tankstation was altijd leeg. Wacht tot je ziet wat deze held er instopt

Dit tankstation van Shell moet de meest inspirerende benzinepomp ter wereld worden. Hoe? Deze anonieme harlekijn heeft wel wat ideeën...

Op tankstations komen mensen doorgaans even om hun auto vol te gooien, een kauwgompje te halen en dan na het betalen snel weer weg te rijden. Oh ja, en vaak nog even in de rij te staan, aangezien er natuurlijk nooit genoeg kassa's open zijn om alle klanten tegelijkertijd te bedienen. Grmbl.

Nooit echt een enorm groots moment. Een anonieme woordkunstenaar heeft echter iets geniaals gevonden om de tijd die mensen in het tankstation doorbrengen, eens flink wat levendiger te maken. En dus begon het met een folderbus, waarvan hij altijd opmerkte dat er nooit een folder in zat:

tumblr_nte6kdGnQj1u53c30o10_540En wat voor interessante feitjes had de slimmerik dan allemaal verzameld? Nou, wat dacht je van de onderstaande collectie?

Misschien iets leren over biologie?

hAF925AB5Of ruimtevaart?

h71FD3CD5Misschien popmuziek?

hB1F60DBDDe kaartjes van het pompstation kunnen je zelf wat Spaans bijbrengen!

h43960DF2Tankstations zijn vanaf nu dus niet meer een plek om alleen je auto vol te gooien. Je kan er nu dus ook je hoofd volgooien met een indrukwekkende feitenkennis!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
feiten tankstation facts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer